طرز تهیه جوجه کباب حلزونی خوشمزه به روش تابه ای و زغالی
طرز تهیه جوجه کباب حلزونی
جوجه کباب حلزونی یکی از انواع کباب های مجلسی و خوشمزه ایرانی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۸۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد درشت |
زعفران دم کرده | ۴ قاشق غذاخوری غلیظ |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت جوجه کباب حلزونی
مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب حلزونی مجلسی ابتدا گوشت مرغ را به صورت نوار هایی با عرض ۱ تا ۱٫۵ سانتیمتر و طول ۳ سانتی متر برش می زنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه زعفران دم کرده را به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله گوشت مرغ را با زعفران ترکیب می کنیم تا رنگ بگیرد، سپس روغن مایع را اضافه می کنیم و مجددا مخلوط می کنیم تا روغن مایع گوشت مرغ را کاور کند. در ادامه پیاز را به صورت درشت خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم.
مرحله سوم
حالا آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به دیگر مواد اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت چند ساعت در یخچال قرار می دهیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد، آنرا از یخچال خارج می کنیم، سپس باید گوشت مرغ را به صورت حلزونی به سیخ بکشیم. برای این منظور گوشت مرغ را مانند رول جمع می کنیم، سپس سیخ را از آن رد می کنیم.
مرحله پنجم
به همین صورت تمام تکه های گوشت مرغ را به سیخ می کشیم، سپس منقل زغال را اماده می کنیم و سیخ ها را به ترتیب روی منقل می چینیم. در ادامه سیخ ها را هر از گاهی می چرخانیم تا جوجه ها به صورت یکدست کباب شوند.
مرحله ششم
در هنگام کباب کردن جوجه ها می توانیم مقداری کره هم روی جوجه ها بمالیم تا نرم تر و لذیذتر شوند. در پایان پس از اینکه جوجه کباب آماده شد، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه گوجه کباب و برنج سرو می کنیم.
نکات پخت جوجه کباب حلزونی
جوجه کباب حلزونی در تابه
برای تهیه جوجه کباب حلزونی در ماهیتابه باید از سیخ های چوبی یا خلال دندان استفاده کنیم. پس از اینکه سیخ کردن جوجه ها به پایان رسید، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و با مقدار کمی روغن مایع آنرا چرب می کنیم.
در ادامه سیخ های جوجه را به ترتیب درون تابه می چینیم و هر از گاهی آنها را می چرخانیم تا جوجه ها به صورت یکدست سرخ شوند. در حین سرخ شدن جوجه می توانیم مقداری کره روی آنها بمالیم تا جوجه ها آبدارتر و لذیذتر شوند.
- منبع :
- img from instagram.com/baharakznj