مطالب پر بازدید
طرز تهیه کوکو مرغ خام خوشمزه و مخصوص به روش تهرانی

طرز تهیه کوکو مرغ خام خوشمزه و مخصوص به روش تهرانی

طرز تهیه کوکو مرغ خام کوکوی مرغ یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و آسان ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود.در برخی دستورها ابتدا گوشت مرغ را می پزند، …

خواص بی‌نظیر نارنگی یافا در پیشگیری از بیماری‌ها

خواص بی‌نظیر نارنگی یافا در پیشگیری از بیماری‌ها

خواص نارنگی یافا نارنگی یافا، حاصل تلفیق پرتقال شیرین و ماندارین، با پوستی نرم و طعمی شیرین، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم، پتاسیم و ویتامین‌های C و B …

طرز تهیه پیتزا نان تست خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه پیتزا نان تست خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه پیتزا نان تست پیتزا نان تست یکی از انواع فینگرفودهای بین المللی خوشمزه است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت …

طرز تهیه خورش زرشک آلو خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه خورش زرشک آلو

طرز تهیه خورشت آلو زرشک شمالی  با گوشت مرغ مجلسی مشهدی مازندرانی xvc jidi o va Hg cva 

خورش زرشک آلو یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ۱ عدد
آلو خشک۸ عدد
زرشک۳ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی۲ عدد

دستور پخت خورش زرشک آلو

مرحله اول

برای تهیه خورش زرشک و آلوی مجلسی ابتدا پیازها را به صورت خلالی یا نگینی متوسط خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سرخ شده و رنگش به طور کامل کاراملی شود.

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز سرخ شد، گوشت مرغ را به صورت تکه های مکعبی کوچک مانند گوشت خورشتی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. گوشت مرغ را چند دقیقه تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد و به طور کامل سرخ شود.

مرحله سوم

پس از اینکه گوشت مرغ را سرخ کردیم، رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی به خوبی باز شود، سپس آلوها را می شوییم و به همراه زرشک به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله زعفران دم کرده را به همراه مقداری نمکف فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا ادویه ها با دیگر مواد ترکیب شوند. در ادامه گوجه فرنگی ها را پوست می گیریم و به صورت پوره شده خرد می کنیم.

مرحله پنجم

حالا گوجه فرنگی ها را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس یک تا دو لیوان آب اضافه می کنیم. در ادامه حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد حرارت را ملایم تر می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله صبر می کنیم تا خورش جا بیفتد و آب اضافی آن کشیده شود. این خورش به صورت کم آب سرو می شود، پس نیاز به اضافه کردن آب زیاد نیست. در پایان خورش زرشک آلو را به همراه برنج ساده یا کته سرو می کنیم.

نکات پخت خورش زرشک آلو

آلو خشک خانگی

آلو خشک از چاشنی هایی پر مصرف ایرانی است که در تهیه انواع غذاهای اصیل ایرانی مثل خورش ها و آش ها کاربرد فراوانی دارد. اگر تمایل دارید آلو خشک را به صورت اورگانیک و خانگی در منزل تهیه کنید آموزش زیر را مطالعه نمایید.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 30 مهر 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.