طرز تهیه کوفته کباب خوشمزه و مخصوص به روش سنتی ترکیه ای

طرز تهیه کوفته کباب خوشمزه و مخصوص به روش سنتی ترکیه ای

طرز تهیه کوفته کباب کوفته کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه کشور ترکیه است با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبسایت چی شی همراه …

طرز تهیه دلمه کلم برگ خوشمزه و مجلسی به روش سنتی تبریزی

طرز تهیه دلمه کلم برگ خوشمزه و مجلسی به روش سنتی تبریزی

طرز تهیه دلمه کلم برگ دلمه کلم برگ یکی از انواع دلمه های خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و …

طرز تهیه کاچی زایمان خوشمزه و تقویتی برای بعد از زایمان

طرز تهیه کاچی زایمان خوشمزه و تقویتی برای بعد از زایمان

طرز تهیه کاچی زایمان کاچی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و تقویتی ایرانی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. یکی از غذاهایی تقویتی که بعد از زایمان …

طرز تهیه پلو مخلوط

طرز تهیه پلو مخلوط مشهدی ساده با مرغ مجلسی با گوشت سمنانی سبزیجات انواع پلو مخلوط با مرغ xvc jidi  g log x

پلو مخلوط یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۴ پیمانه
سینه مرغ۱ عدد
نخود فرنگی½ پیمانه
قارچ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی۴ قاشق غذاخوری
فلفل سبز تند۱ عدد
گوجه فرنگی۴ عدد
پیاز۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
ادویه پلویی۱ قاشق چایخوری

دستور پخت پلو مخلوط

مرحله اول

برای تهیه پلو مخلوط خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز به طور کامل سبک و شفاف شود، سپس کمی زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا زردچوبه و پیاز با هم یکدست شوند. در ادامه سینه مرغ را پس از شستشو، به صورت مکعبی کمی کوچکتر از گوشت خورشتی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی سرخ شد، فلفل دلمه ای و فلفل سبز نیگین شده را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا فلفل ها نرم شوند. در ادامه قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه قارچ ها هم به خوبی سرخ شدند، گوجه فرنگی ها را رنده می کنیم و به همراه نخود فرنگی به تابه اضافه می کنیم. حالا مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد به طور کامل بپزند و روغن بیندازند.

مرحله پنجم

در صورت تمایل می توانیم برای عطر و طعم بهتر غذا کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنیم. در همین حین یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب درون قابلمه سریعتر به جوش بیاید.

مرحله ششم

پس از اینکه آب جوش امد، ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می کنیم، سپس برنج را که از قبل خیسانده ایم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم پخت اولیه برنج به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه انجام شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه برنج را آبکشی کردیم، قابلمه ای که برای پخت پلو در نظر گرفته ایم را روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. حالا به سلیقه خود برای ته دیگ برنج از سیب زمینی اسلایس شده یا نان لواش استفاده می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله روی ته دیگ را با کمی برنج می پوشانیم، سپس مقداری از مخلوط مرغ را به همراه کمی ادویه پلویی روی برنج پخش می کنیم. در ادامه به همین ترتیب برنج و مخلوط مرغ و سبزیجات را به صورت لایه ای داخل قابلمه می ریزیم تا مواد تمام شوند.

مرحله نهم

حالا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم برنج به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد. در پایان برنج را داخل قابلمه با مخلوط مرغ و سبزیجات مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس داخل دیس می کشیم و سرو می کنیم.

نکات پخت پلو مخلوط

ادویه پلویی خونگی

ادویه پلویی یکی از انواع ادویه های پر مصرف در سراسر جهان است که برای پخت انواع غذاهای برنج استفاده می شود. این ادویه با ترکیب تعدادی ادویه تهیه می شود، برای تهیه ادویه پلویی به روش بندری با آموزش زیر همراه باشید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 1 آبان 1399
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.