مطالب پیشنهادی
طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی

طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی

طرز تهیه کال کباب کال کباب یکی از انواع غذاهای معروف و بسیار خوشمزه شمالی است که با بادمجان تهیه می شود. طعم این غذا به دلیل دودی بودن بادمجان شباهت‌هایی به …

طرز تهیه عدسی رژیمی، غذایی مقوی و سرشار از پروتئین

طرز تهیه عدسی رژیمی، غذایی مقوی و سرشار از پروتئین

طرز تهیه عدسی رژیمی عدس، با توجه به فایده‌ها و خواص غذایی فراوانی که دارد، یک انتخاب عالی برای افرادی است که به تغذیه‌ی سالم اهمیت می‌دهند. ورزشکاران و افرادی که به …

طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!

طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!

طرز تهیه مرغ سوخاری برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و رستورانی، ابتدا پیاز و سبزیجات معطر را آماده و با ماست، زعفران و ادویه‌ها مخلوط می‌کنیم. تکه‌های مرغ را با مواد طعم‌دهنده …

طرز تهیه نان سیمیت کاندیل خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه نان سیمیت کاندیل

طرز تهیه نان سیمیت کاندیل , دستور پخت نان سیمیت کاندیل

نان سیمیت کاندیل یکی از انواع نان های خوشمزه و رایج کشورهای ترکیه ای است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان سیمیت کاندیل در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان سیمیت کاندیل
کره۱۲۵ گرم
روغن مایع۱ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
شیر½ پیمانه
سرکه۱ قاشق چایخوری
مهلب ( اختیاری)۱ قاشق چایخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
آرد۳ پیمانه
بیکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای رومال
زرده تخم مرغ۱ عدد
آب۱ پیمانه
ملاس½ پیمانه
سیاهدانه، کنجد و زیره سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه نان سیمیت کاندیل

مرحله اول

برای تهیه نان سیمیت کاندیل خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط یکی شود. حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.

مرحله دوم

در ادامه کره نرم شده را به همراه روغن مایع، تخم مرغ، شیر، سرکه، شکر، نمک و در صورت تمایل مهلب به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. حالا آرد و بیکینگ پودر را درون الک می ریزیم.

مرحله سوم

حالا مواد آردی را ۳ مرتبه الک کرده، سپس کم کم به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف حاصل شود. حالا از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله هر چانه را روی سطح کار به صورت لوله های نازک فرم داده سپس دو سر لوله را به هم می چسبانیم تا خمیری شکل دایره تو خالی پیدا کند. حالا ملاس که یک نوع شیره غلیظ می باشد را با آب مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

حالا خمیرها را ابتدا درون مایع ملاس، سپس درون مخلوط کنجد و زیره سیاه می غلطانیم و درون سینی فر که کاغذ روغنی پوشانده ایم می چینیم. در ادامه می توانیم نیمی از خمیرها را با ملاس رومال کرده و مقداری سیاهدانه روی آنها بپاشیم.

مرحله ششم

در این مرحله سینی را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم نان ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و اجازه می‌ دهیم کاملا خنک شوند. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 22 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.