طرز تهیه فلفل پلو

طرز تهیه فلفل پلو با گوشت با فلفل دلمه ای پلو مرغ  غذا با برنج و فلفل دلمه ای پلو تند xvc jidi tgtg  g 

فلفل پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج۲ پیمانه
فلفل دلمه ای۲ عدد
فیله مرغ۲ عدد
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت فلفل پلو

مرحله اول

برای تهیه فلفل پلو مجلسی ابتدا برنج را نسبت به نوع به مدت ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت در آب ولرم و مقداری نمک می خیسانیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همره کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به خوبی تفت می دیهم تا سبک و شفاف شودف سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه می دهیم. حالا فیله مرغ را به صورت نگینی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله فیله مرغ را به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود، سپس فلفل دلمه ای را به صورت درشت خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. فلفل دلمه ای را نیز به خوبی تفت می دهیم تا کاملا نرم و سرخ شود.

مرحله چهارم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری ادویه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا علاوه بر اینکه رنگ رب خوشرنگ شود، طعم و بوی خامی آن نیز گرفته شود، سپس قابلمه را کنار می گذاریم و به سراغ آماده کردن برنج می رویم.

مرحله پنجم

برای آماده کردن برنج یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایه به آب جوش اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله برنج خیسانده شده را می شوییم، سپس به قابلمه حایو آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه برنج انجام شود، سپس برنج را آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله هفتم

در این مرحله قابلمه ای که برای پخت فلفل پلو در نظر گرفته ایم روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه برای ته دیگ فلفل پلو به سلیقه خود از سب زمینی اسلایس شده یا نان لواش استفاده می کنیم.

مرحله هشتم

حالا روی ته دیگ کمی برنج می ریزیم و پس از آن کمی از مخلوط مرغ و فلفل دلمه ای سرخ شده اضافه می کنیم. به همین ترتیب برنج و مخلوط مرغ را به صورت لایه ای داخل قابلمه می ریزیم، سپس زعفران دم کرده را روی برنج می ریزیم.

مرحله نهم

حالا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم برنج به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. در پایان پس از اینکه فلفل پلو اماده شد، مواد را داخل قابلمه کاملا مخلوط می کنیم، سپس در دیس می کشیم و می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.