طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی با جو پرک و خامه

طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی با جو پرک و خامه

طرز تهیه سوپ شیر سوپ شیر یکی از انواع سوپ های پر طرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که به عنوان یک پیش غذای بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد فصل سالاد فصل یکی از پر مصرف ترین سالادهای ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش تقریبا در تمام رستوران ها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه آش گندم سنتی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل یزدی

طرز تهیه آش گندم سنتی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل یزدی

طرز تهیه آش گندم آش گندم یکی از آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی …

طرز تهیه آش گشنیز

طرز تهیه آش گشنیز با برنج آش گشنیز برای پاکسازی طرز تهیه آش گشنیز تبریزی اش گشنیز کرمانشاهی طرز تهیه آش گشنیز در طب سنتی

آش گشنیز یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش گشنیز در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم
گشنیز۲۰۰ گرم
برنج½ لیوان
پیاز۲ عدد
آب نارنج۱ قاشق غذاخوری
آلو۸ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه آش گشنیز

مرحله اول

برای تهیه آش گشنیز خوشمزه ابتدای کار گوشت را می شوییم و به قطعات کوچک تقسیم می کنیم، سپسپ درون چرخ گوشت می ریزیم و درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم. در ادامه گشنیز را به خوبی می شوییم.

مرحله دوم

حالا گشنیز را درون آبکش قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه سبزی گشنیز را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله آلو ها را درون کاسه قرار می دهیم، سپس می شوییم و کاسه را تا نیمه پر از آب می کنیم و اجازه می دهیم آلو ها درون آب بمانند تا به خوبی خیس بخورند و نرم شوند. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم.

مرحله چهارم

حالا پیاز را می شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون قابلمه اضافه می کنیم و بلافاصله پیاز را درون قابلمه می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم، سپس پیاز را تفت  می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را درون قابلمه می ریزیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله ششم

حالا برنج را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس می شوییم و درون قابلمه اضافه می کنیم و پس از کمی تفت دادن، سبزی گشنیز را درون قابلمه می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ بدهد.

مرحله هفتم

در این مرحله پس از گذشت این زمان آب را به آش اضافه می کنیم، سپس درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم آش جا بیوفتد و غلیظ شود. در ادامه زمانی که آش جا افتاد، آلو ها را از آب خارج می کنیم.

مرجله هشتم

حالا ۵ دقیقه آخر پخت آش گشنیز، آلو های خیس خورده را درون آن می ریزیم، سپس آب نارنج را به همراه نمک و فلفل سیاه به آش اضافه  کرده و به خوبی مخلوط می کنیم و پس از ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله نهم

در نهایت آش را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس با مقداری پیاز داغ و کشک رقیق شده روی آن را به سلیقه خود تزئین می کنیم. در آخر این آش خوشمزه را به همراه نان تازه و نارنج سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 23 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.