مطالب پر بازدید
درمان گزگز دست و پا: راهکارهای نوین و طب سنتی

درمان گزگز دست و پا: راهکارهای نوین و طب سنتی

درمان گزگز دست و پا بسیاری از ما تجربه حس گزگز در اندام‌های خود را داریم، پدیده‌ای که بیشتر اوقات به دلیل قرار گرفتن در وضعیت‌های نامناسب بدنی اتفاق می‌افتد و معمولاً …

طرز تهیه پلو کباب لبنانی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه پلو کباب لبنانی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه پلو کباب لبنانی کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی است. کباب کوبیده یکی از انواع کباب ها است. کباب کوبیده معمولا از گوشت قرمز تهیه می شود. …

طرز تهیه خرش حلوا خوشمزه و مجلسی به روش گیلانی

طرز تهیه خرش حلوا خوشمزه و مجلسی به روش گیلانی

طرز تهیه خرش حلوا خرش حلوا یکی از انواع حلواهای خوشمزه و سنتی شمال کشورمان است که با سبزی خرش پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه کاری بامیه خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص

طرز تهیه کاری بامیه

طرز تهیه کاری بامیه , دستور پخت خورش کاری بامیه هندی

کاری بامیه از غذاهای ساده و خوشمزه کشور هند است که با ترکیبات متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاری بامیه در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
زنجبیل تازه۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی۸ عدد
بامیه۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
شیر نارگیل (اختیاری)۱ پیمانه
پودر کاری۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه۱ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و جعفریبه مقدار کافی

طرز تهیه کاری بامیه

مرحله اول

برای تهیه کاری بامیه خوشمزه به روش هندی در ابتدای کار پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و پیاز را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.

مرحله دوم

در این مرحله سیرها را پوست گرفته و درون تابه رنده می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم تا عطر سیر بلند شود. در ادامه زنجبیل را درون تابه رنده می کنیم، سپس پودر کاری، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه را به تابه می افزاییم.

مرحله سوم

حالا مواد را حدود دو تا سه دقیقه تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شده و طعم و بوی خامی آن کاملا رفع شود.

مرحله چهارم

در این مرحله گوجه فرنگی ها و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم، سپس شیر نارگیل را اضافه می کنیم. در صورت نبود شیر نارگیل به جای آن از عصاره گوشت یا آب ساده استفاده می کنیم.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه، بامیه ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کمی کره اضافه می کنیم. در ادامه بامیه را اضافه کرده و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند.

مرحله ششم

در این مرحله بامیه های سرخ شده را به دیگر مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم غذا به مدت ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا جا بیفتد. در نهایت کاری میگو را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 29 فروردین 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.