طرز تهیه ته چین آلو اسفناج

طرز تهیه ته چین اسفناج با رب انار شمالی با گوشت چرخ کرده ساناز سانیا ته دیگ مازندرانی گرمساری xvc jidi Hg hstkh 

ته چین آلو اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج۲ پیمانه
فیله مرغ۲ عدد
اسفناج۲۰۰ گرم
آلو۶ عدد
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
ماست۶ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ۲ عدد
گلاب۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت ته چین آلو و اسفناج

مرحله اول

برای تهیه ته چین آلو اسفناج ابتدا برنج را نسبت به نوع آن به مدت ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت با آب ولرم و نمک می خیسانیم. در ادامه اسفناج ها را پس از شستشو به صورتی خرد می کنیم که نه خیلی درشت باشد نه خیلی ریز.

مرحله دوم

در این مرحله اسفناج خرد شده را به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا اسفناج آب بیندازد و کمی سرخ شود. تفت دادن را تا زمانی که آب اضافی اسفناج کشیده شود ادامه می دهیم، سپس آنرا کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله فیله مرغ را به همراه ۲ پیمانه آب و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم به طور کامل بپزد. سپس فله های مرغ را به صورت مکعبی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

حالا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید، سپس ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع به آب جوش اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله برنج خیسانده شده را می شوییم و به آب جوش اضافه می کنیم. پس از گذشت ۷ تا ۱۰ دقیقه که پخت اولیه برنج انجام شد، برنج را آبکشی می کنیم. حالا زرده تخم مرغ، ماست، زعفران دم کرده و گلاب را داخل یک کاسه بزرگ ترکیب می کنیم.

مرحله ششم

سپس برنج را به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. حالا یک قابلمه مناسب را با کمی روغن چرب می کنیم و نصف مخلوط برنج را کف قابلمه می ریزیم و به خوبی آنرا فشرده می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله اسفناج، فیله مرغ و آلوها را که از قبل خیسانده ایم روی برنج قرار می دهیم، سپس باقیمانده مخلوط برنج را اضافه می کنیم و به خوبی با پشت قاشق فشرده می کنیم تا پس از پخت ته چین از هم باز نشود.

مرحله هشتم

در این مرحله زیر قابلمه شعله پخش کن قرار می دهیم و اجازه می دهیم ته چین به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. در پایان ته چین را روی یک دیس مناسب بر می گردانیم، سپس با مواد دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.