طرز تهیه پیاز سوخاری خوشمزه و پفکی به روش رستورانی

طرز تهیه پیاز سوخاری خوشمزه و پفکی به روش رستورانی

طرز تهیه پیاز سوخاری پیاز سوخاری یکی از انواع پیش غذاهای محبوب در سراسر جهان است و بیشتر در کنار غذاهای فست فودی سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه قارچ سوخاری پفکی خوشمزه و رستورانی فست فودی

طرز تهیه قارچ سوخاری پفکی خوشمزه و رستورانی فست فودی

طرز تهیه قارچ سوخاری قارچ سوخاری یکی از انواع پیش غذاهای پرطرفدار است که به عنوان یک پیش غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای مجلسی و خوشمزه ترکیه ای

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای مجلسی و خوشمزه ترکیه ای

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای دلمه فلفل دلمه ای یکی از انواع دلمه های خوشمزه و متفاوت ایرانی است که با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی …

طرز تهیه مرغ وحشی

طرز تهیه مرغ وحشی خوشمزه برای مهمانی نی نی سایت عکس چیست lvy  pad

مرغ وحشی یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران و سینه مرغ۴ تکه بزرگ
پیاز۲ عدد بزرگ
آلو بخارا۸ عدد
شکر۱ قاشق چایخوری
کره۲۵ گرم
زعفران دم کرده½ فنجان
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زنجبیل و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت مرغ وحشی

مرحله اول

برای تهیه مرغ وحشی خوشمزه ابتدا پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و کف یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه پوست های اضافی گوشت مرغ را می گیریم، سپس تکه های مرغ را روی پیاز های خرد شده می چینیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس آلو بخارا را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع، شکر، کره و مقداری نمک، فلفل سیاه، زنجبیل به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مرغ بپزد.

مرحله سوم

بعد از گذشت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زعفران دم کرده را به همراه آب لیمو ترش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی موجود در قابلمه تبخیر شود و غذا به روغن بیفتد. حدود ۴۵ دقیقه بعد مرغ وحشی ما اماده سرو است.

مرحله چهارم

نکته مهم هنگام پخت این غذا به هیچ جای مرغ ها را تغییر نمی دهیم و نیاز به تفت دادن نیست. نکته دیگر که مهمترین نکته در پخت مرغ وحشی است این است که این غذا نیاز به اضافه کردن هیچ گونه آبی ندارد و باید با آب پیاز مرغ و پخته شود.

مرحله پنجم

طعم این غذا با دستور بالا ملس می شود، در صورتی که دوست دارید ترشی یا شیرینی غذا را می توانید با اضافه کردن شکر یا آب لیمو ترش نسبت به ذائقه خود تغییر دهید. در پیان این غذای خوشمزه را به همراه کته سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 23 شهریور 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.