طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی آبدار به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی آبدار به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای کباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از آشپزخانه های منازل وارد منوی رستوران های بزرگ شده است. کباب تابه ای …

طرز تهیه ذرت مکزیکی بیرونی خوشمزه با قارچ و کالباس در خانه

طرز تهیه ذرت مکزیکی بیرونی خوشمزه با قارچ و کالباس در خانه

طرز تهیه ذرت مکزیکی ذرت مکزیکی نوعی میان وعده یا عصرانه بسیار محبوب در سراسر جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد ، …

طرز تهیه مرغ بریان خانگی ساده و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی ساده و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ بریان مرغ بریان یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است و به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه کوکو کدو سبز

طرز تهیه کوکو کدو سبز دونفره با سیب زمینی کوکوی کدو سبز ترکی و قارچ ساناز سانیا سامان گلریز شف طیبه تبریزی

کوکوی کدو سبز یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه بر اینکه می توانید به عنوان یک شام یا ناهار سبک مورد استفاده قرار گیرد، در رژیم های لاغری هم قرار می گیرد. این کوکوی خوشمزه به دلیل اینکه حاوی کدو سبز می باشد، دارای کالری کمتری نسبت به دیگر کوکوهای ایرانی می باشد و به همین دلیل می تواند در یک رژیم صحیح غذایی به کاهش وزن نیز کمک کند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو کدو سبز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کدو سبز۳ عدد
آرد گندم۱ قاشق غذاخوری
آویشنمقداری کمی
پیازچه۳ عدد
تخم مرغ۳ عدد
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه اندازه کافی

طرز تهیه کوکو کدو سبز

مرحله اول

برای تهیه کوکوی مجلسی ابتدا کدو ها را به خوبی می شوییم، سپس در آبکش قرار می دهیم و بعد با دستمال آنها را خشک می کنیم و کلاهک بالایی  آن ها را با چاقو می بریم و همانطور با پوست کدو سبزها را رنده ریز می کنیم و مقدار کمی نمک نیز روی کدوها می ریزیم.

مرحله دوم

سپس به مدت ۱۰ دقیقه به کدوها استراحت می دهیم تا آب آن کاملا خارج شود.در این فرصت ۱۰ دقیقه باقی مواد کوکو را آماده می کنیم. پیازچه ها را تمیز می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

سپس کدوهای رنده شده را در صافی می ریزیم و با دست محکم فشار می دهیم تا آب اضافه آن ها کاملا خارج شود و بعد کدوهای رنده شده را داخل کاسه ای می ریزیم و پیازچه های خرد شده را به آن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

تخم مرغ ها را یکی یکی در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن در کاسه ای می ریزیم و بعد آرد را کم کم به آن اضافه می کنیم تا آرد گلوله نشود ، سپس به خوبی با یک قاشق هم می زنیم تا آرد در تخم مرغ ها گلوله نشود.

مرحله پنجم

زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و آویشن به هر میزان که تمایل داریم به مخلوط آرد و تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم و بعد به کدو رنده شده و پیازچه ها اضافه می کنیم و همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا مایه یک دستی داشته باشیم.

مرحله ششم

پس از آماده شدن مایه کوکو تابه را روی حرارت کم می گذاریم و روغن داخل ان می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود و بعد یک قاشق سرپر از مایه بر می داریم و داخل تابه می ریزیم و خیلی سریع با قاشق به آن شکل می دهیم و اطراف آن را مرتب می کنیم.

مرحله هفتم

همه مایه را به همین صورت داخل تابه سرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن کوکو کدو سبزها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز طلایی و به طور کامل سرخ شود. در صورت تمایل می توانید همگی مایه را به صورت یکباره نیز داخل تابه بریزیم.

مرحله هشتم

سپس با قاشق آن را داخل تابه مرتب کنیم و سطح روی آن را صاف کنیم تا سرخ شود و بعد با کفگیر آن را نصف کنیم و هر نیمه از کوکو را نیز برگردانیم تا سرخ شود و کوکو کدو سبز آماده شده را با گوجه فرنگی و خیار شور نوش جان کنید.

نکات پخت کوکو کدو سبز

کوکوی کدو سبز با قارچ

اگر بخواهید به کوکوی کدو سبز خود قارچ اضافه کنید، ابتدا قارچ را به صورت نگینی یا ورقه ای خرد کنید، یپی به همراه کمی روغن تفت دهید تا آبش گرفته شود. حالا قارچ را کنار می گذاریم تا خنک شود، سپس به مایه کوکو اضافه می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.