طرز تهیه کوکو کدو سبز

طرز تهیه کوکو کدو سبز دونفره با سیب زمینی کوکوی کدو سبز ترکی و قارچ ساناز سانیا سامان گلریز شف طیبه تبریزی

کوکوی کدو سبز یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه بر اینکه می توانید به عنوان یک شام یا ناهار سبک مورد استفاده قرار گیرد ، در رژیم های لاغری هم قرار می گیرد.

همچنین ببینید : طرز تهیه کوکو بادمجان خوشمزه و مجلسی به روش شیرازی

مواد لازم برای ۴ نفر
کدو سبز۳ عدد
آرد گندم۱ قاشق غذاخوری
آویشنمقداری کمی
پیازچه۳ عدد
تخم مرغ۳ عدد
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه اندازه کافی

دستور پخت کوکو کدو سبز

مرحله اول

ابتدا کدو ها را به خوبی می شوییم، سپس در آبکش قرار می دهیم و بعد با دستمال آنها را خشک می کنیم و کلاهک بالایی  آن ها را با چاقو می بریم و همانطور با پوست کدو سبزها را رنده ریز می کنیم و مقدار کمی نمک نیز روی کدوها می ریزیم.

مرحله دوم

سپس به مدت ۱۰ دقیقه به کدوها استراحت می دهیم تا آب آن کاملا خارج شود.در این فرصت ۱۰ دقیقه باقی مواد کوکو را آماده می کنیم. پیازچه ها را تمیز می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

سپس کدوهای رنده شده را در صافی می ریزیم و با دست محکم فشار می دهیم تا آب اضافه آن ها کاملا خارج شود و بعد کدوهای رنده شده را داخل کاسه ای می ریزیم و پیازچه های خرد شده را به آن اضافه می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه کوکو مرغ مجلسی و فوق العاده خوشمزه شمالی

مرحله چهارم

تخم مرغ ها را یکی یکی در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن در کاسه ای می ریزیم و بعد آرد را کم کم به آن اضافه می کنیم تا آرد گلوله نشود ، سپس به خوبی با یک قاشق هم می زنیم تا آرد در تخم مرغ ها گلوله نشود.

مرحله پنجم

زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و آویشن به هر میزان که تمایل داریم به مخلوط آرد و تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم و بعد به کدو رنده شده و پیازچه ها اضافه می کنیم و همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا مایه یک دستی داشته باشیم.

مرحله ششم

پس از آماده شدن مایه کوکو تابه را روی حرارت کم می گذاریم و روغن داخل ان می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود و بعد یک قاشق سرپر از مایه بر می داریم و داخل تابه می ریزیم و خیلی سریع با قاشق به آن شکل می دهیم و اطراف آن را مرتب می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه و مجلسی به روش شیرازی

مرحله هفتم

همه مایه را به همین صورت داخل تابه سرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن کوکو کدو سبزها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز طلایی و به طور کامل سرخ شود. در صورت تمایل می توانید همگی مایه را به صورت یکباره نیز داخل تابه بریزیم.

مرحله هشتم

سپس با قاشق آن را داخل تابه مرتب کنیم و سطح روی آن را صاف کنیم تا سرخ شود و بعد با کفگیر آن را نصف کنیم و هر نیمه از کوکو را نیز برگردانیم تا سرخ شود و کوکو کدو سبز آماده شده را با گوجه فرنگی و خیار شور نوش جان کنید.

نکات پخت کوکو کدو سبز

کوکوی کدو سبز با قارچ

اگر بخواهید به کوکوی کدو سبز خود قارچ اضافه کنید، ابتدا قارچ را به صورت نگینی یا ورقه ای خرد کنید، یپی به همراه کمی روغن تفت دهید تا آبش گرفته شود. حالا قارچ را کنار می گذاریم تا خنک شود، سپس به مایه کوکو اضافه می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.