طرز تهیه شیرین پلو خوشمزه و مجلسی به روش قزوینی با مرغ

طرز تهیه شیرین پلو خوشمزه و مجلسی به روش قزوینی با مرغ

طرز تهیه شیرین پلو شیرین پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه  ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه کالباس خانگی خوشمزه و سالم با گوشت مرغ و آرد ذرت

طرز تهیه کالباس خانگی خوشمزه و سالم با گوشت مرغ و آرد ذرت

طرز تهیه کالباس خانگی کالباس یکی از مواد غذایی محبوب در سراسر جهان محسوب می شود که غذاهای بسیاری با آن تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه خورش ماست کشدار خوشمزه و مجلسی اصیل اصفهان

طرز تهیه خورش ماست کشدار خوشمزه و مجلسی اصیل اصفهان

طرز تهیه خورش ماست خورش ماست یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شهر اصفهان است که در این شهر بیشتر از این غذا به عنوان دسر استفاده می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه سوپ ورمیشل

طرز تهیه سوپ ورمیشل رژیمی رستورانی رشته و عدس برای سرماخوردگی رستورانی رشته ساده با گوشت چرخ کرده با برنج

سوپ ورمیشل یا سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپ های بسیار محبوب در سراسر جهان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این سوپ خوشمزه هم به صورت مجلسی برای پیش غذا تهیه می شود، هم مانند سوپ هایی مثل سوپ مرغ برای درمان سرماخوردگی و تقویت بدن استفاده می شود. در تهیه این سوپ دست ما کاملا باز است و می توانیم از انواع مواد غذایی استفاده کنیم، مثلا در این دستور ما از گوشت مرغ استفاده کرده ایم که می توانیم آنرا با گوشت چرخ کرده جایگزین کنیم، یا اینکه کلا گوشت مرغ را هم حذف کنیم و سوپ را به صورت کاملا گیاهی درست کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ ورمیشل در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۲۵۰ گرم
رشته ورمیشل۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
هویج۲ عدد
گوجه فرنگی۱ عدد
جعفری۱ قاشق غذاخوری
لیمو ترش۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه اندازه کافی

طرز تهیه سوپ ورمیشل

مرحله اول

برای تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه و مجلسی ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب و مقداری زردچوبه داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید و گوشت مرغ تقریبا نیمپز شود.

مرحله دوم

در این مرحله پس از گذشت ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و گوشت مرغ را از آن خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و داخل قابلمه ای که برای پخت سوپ در نظر گرفته ایم می ریزیم.

مرحله سوم

حالا کمی روغن اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و خوب تفت می دهیم تا پیاز نرم و شفاف شود. توجه داشته باشید که نباید روغن زیادی برای سرخ کردن پیاز استفاده کنیم چون باعث چرب شدن سوپ می شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه پیاز شفاف شد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به ان اضافه می کنیم و تفت دادن را تا زمانی که پیاز با ادویه ها یکدست شود ادامه می دهیم. در ادامه گوشت مرغ را به صورت ریش ریش یا نگینی ریز خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

یکی دو دقیقه مرغ را تفت می دهیم سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. در ادامه ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را ملایم می کنیم.

مرحله ششم

پس از گذشت ۲۰ دقیقه پوست گوجه فرنگی را می گیریم و انرا رنده می کنیم سپس به همراه هویج نگینی شده به قابلمه سوپ اضافه می کنیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه از اضافه کردن گوجه فرنگی نوبت سیب زمینی است.

مرحله هفتم

ابتدا سیب زمینی را به سلیقه خود به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم و به خوبی با آب سرد می شوییم تا نشاسته اضافی آن از بین برود، سپس به سوپ اضافه می کنیم. در ادامه طعم سوپ را می چشیم.

مرحله هشتم

سپس مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و در آخر رشته ورمیشل را خرد کرده و به سوپ می افزاییم. پس از اضافه کردن رشته حدود ۲۰ دقیقه صبر می کنیم تا سوپ جا بیفتد سپس در ظرف مورد نظر می کشیم و سرو می کنیم.

نکات طرز تهیه سوپ ورمیشل

طرز تهیه سوپ ورمیشل بدون مرغ

در صورتی که می خواهید سوپ ورمیشل را بدون مرغ درست کنید کافیست که گوشت مرغ و مراحل مرتبط با آن را حذف از دستور حذف کنید. در صورت تمایل می توانید از قارچ ورقه ای شده به جای گوشت مرغ در سوپ خود استفاده کنید.

جلوگیری از سفت شدن سوپ ورمیشل

سوپ ورمیشل به دلیل استفاده از رشته ورمیشل دراای لعاب بسیار زیاد می باشد و به همین دلیل باید چند نکته را رعایت کنیم تا سوپ هنگام سرو سفت نشود. اولین نکته این است که مراقب باشیم بیش از حد رشته به سوپ اضافه نکنیم.

نکته دیگر اینکه باید رشته را حدودا ۲۰ دقیقه قبل از سرو اضافه کنیم، چون اگر رشته مدت طولانی درون سوپ بماند، آنرا سفت می کند. نکته پایانی هم این است که باید سوپ را به صورت داغ سرو کنیم، چون این سوپ اگر سرد شود، کمی سفت تر می شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 9 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.