طرز تهیه شامی ترش خوشمزه و مخصوص به روش اصیل رشتی

طرز تهیه شامی ترش خوشمزه و مخصوص به روش اصیل رشتی

طرز تهیه شامی ترش شامی ترش که با نام های بسیار متنوعی  مثل ترشه شامی هم شناخته می شود یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شمالی است که با طعم دهنده های …

طرز تهیه کبه خوشمزه با گوشت و برنج به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه کبه خوشمزه با گوشت و برنج به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه کبه عربی کبه یکی از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار کشورهای عربی است که در جنوب کشورمان طرفداران بسیار دارد، برای مشاهده این آموزش اشپزی در ادامه با چی شی …

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی خوشمزه و ساده با سیب زمینی

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی خوشمزه و ساده با سیب زمینی

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی دمی گوجه فرنگی که با نام دمپختک گوجه هم شناخته می شود یکی از غذاهای بسیار ساده و خوشمزه ایرانی است. این غذای خوشمزه از غذاهای ساده …

طرز تهیه کوکو بادمجان

کوکوی بادمجان رزا منتظمی حلقه ای تزیین تبریزی سامان گلریز رژیمی و کدو هانی شف به خانه برمیگردیم کتلت بادمجان ایتالیایی

کوکو بادمجانی یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که که به عنوان پیش غذا هم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۴ عدد متوسط
تخم مرغ۳ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۱ حبه
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
روغن و زردچوبهبه اندازه کافی

دستور پخت کوکو بادمجان

مرحله اول

ابتدا می توانید پوست بادمجان ها را بگیریم و آنها را بشوییم و در قابلمه ای مقداری آب بریزیم و آن ها را آبپز کنیم و یا مانند میرزا قاسمی بادمجان ها را بشوییم و با پوست روی گاز آن ها را کبابی کنید و بعد پوست آن ها را بگیرید.

مرحله دوم

بادمجان های پخته شده را در یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم ، سپس کمی صبر می کنیم تا خنک شوند و پیاز و سیر را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و آب پیاز را کاملا می گیریم و به بادمجان اضافه می کنیم

مرحله سوم

در ادامه کمی زردچوبه،فلفل سیاه،نمک روی مواد می ریزیم و با گوشکوب دستی یا برقی یا داخل میکسر میکس می کینم تا کاملا له و پوره شود و اگر هنوز کمی بادمجان ها گرم هستند حتما تامل می کنیم تا کاملا سرد شوند.

مرحله چهارم

سپس تخم مرغ ها را ابتدا در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن در کاسه ای می ریزیم و خوب هم می زنیم و به مایه بادمجان اضافه می کنیم و مایه کوکو را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.تابه ای بزرگ را روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله پنجم

مقداری روغن داخل ان می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا داغ شود و بعد مایه را داخل تابه می ریزیم و مایه را در تابه پخش می کنیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم کوکو سرخ شود.

مرحله ششم

بعد کوکو را از وسط نصف می کنیم و هر نیمه کوکو را با کفگیر بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. در پایان پس از اینکه کوکو به خوبی سرخ شد آنرا در بشقاب قرار می دهیم و با گوجه فرنگی یا خیارشور و نان نوش جان کنید.

نکات پخت کوکو بادمجان

کوکو بادمجان با کدو

در صورتی که می خواهید این کوکوی خوشمزه را به صورت رژیمی تر تهیه کنید می توانید برای مقدار مواد این دستور به دلخواه یک یا دو عدد کدو سبز قلمی را مانند بادمجان ها بپزید و به مواد کوکو اضافه کنید. برای اینکه کوکو خشک نشود یک عدد تخم مرغ هم اضافه کنید.

کوکو بادمجان با سیب زمینی

برای تهیه کوکوی بادمجان با سیب زمینی ، ابتدا ۱ عدد سیب زمینی بزرگ را آبپز می کنیم، سپس پوست میگیریم و یا رنده می کنیم یا با گوشتکوب له می کنیم  به مایه کوکو اضافه می کنیم. در صورت نیاز ۱ عدد تخم مرغ نیز به مایه کوکو اضافه می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 5 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.