مطالب پر بازدید
طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان خاویار بادمجان یکی از خوراک های خوشمزه ایرانی است که مانند میرزا قاسمی با بادمجان کبابی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه …

مدل دستبند طلا شیک و مجلسی با طرح های جدید و خاص

مدل دستبند طلا شیک و مجلسی با طرح های جدید و خاص

مدل دستبند طلا در دنیای جواهرات، دستبندهای طلا نه تنها به عنوان یک وسیله زینتی محسوب می‌شوند، بلکه بیانگر سبک، شخصیت و حتی وضعیت اجتماعی فرد نیز هستند. در ادامه چند عکس …

طرز تهیه خوراک دل و قلوه گوساله، فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه خوراک دل و قلوه گوساله، فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه خوراک دل و قلوه خوراک دل و قلوه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مقوی است که خیلی راحت درست می‌شود این خوراک پرخاصیت برای افرادی که کم خونی دارند …

طرز تهیه کوکو بادمجان سرخ شده خوشمزه و مجلسی گیلانی

طرز تهیه کوکو بادمجان

کوکوی بادمجان رزا منتظمی حلقه ای تزیین تبریزی سامان گلریز رژیمی و کدو هانی شف به خانه برمیگردیم کتلت بادمجان ایتالیایی

کوکو بادمجانی یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که که به عنوان پیش غذا هم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۴ عدد متوسط
تخم مرغ۳ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۱ حبه
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
روغن و زردچوبهبه اندازه کافی

دستور پخت کوکو بادمجان

مرحله اول

ابتدا می توانید پوست بادمجان ها را بگیریم و آنها را بشوییم و در قابلمه ای مقداری آب بریزیم و آن ها را آبپز کنیم و یا مانند میرزا قاسمی بادمجان ها را بشوییم و با پوست روی گاز آن ها را کبابی کنید و بعد پوست آن ها را بگیرید.

مرحله دوم

بادمجان های پخته شده را در یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم ، سپس کمی صبر می کنیم تا خنک شوند و پیاز و سیر را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و آب پیاز را کاملا می گیریم و به بادمجان اضافه می کنیم

مرحله سوم

در ادامه کمی زردچوبه،فلفل سیاه،نمک روی مواد می ریزیم و با گوشکوب دستی یا برقی یا داخل میکسر میکس می کینم تا کاملا له و پوره شود و اگر هنوز کمی بادمجان ها گرم هستند حتما تامل می کنیم تا کاملا سرد شوند.

مرحله چهارم

سپس تخم مرغ ها را ابتدا در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن در کاسه ای می ریزیم و خوب هم می زنیم و به مایه بادمجان اضافه می کنیم و مایه کوکو را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.تابه ای بزرگ را روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله پنجم

مقداری روغن داخل ان می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا داغ شود و بعد مایه را داخل تابه می ریزیم و مایه را در تابه پخش می کنیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم کوکو سرخ شود.

مرحله ششم

بعد کوکو را از وسط نصف می کنیم و هر نیمه کوکو را با کفگیر بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. در پایان پس از اینکه کوکو به خوبی سرخ شد آنرا در بشقاب قرار می دهیم و با گوجه فرنگی یا خیارشور و نان نوش جان کنید.

نکات پخت کوکو بادمجان

کوکو بادمجان با کدو

در صورتی که می خواهید این کوکوی خوشمزه را به صورت رژیمی تر تهیه کنید می توانید برای مقدار مواد این دستور به دلخواه یک یا دو عدد کدو سبز قلمی را مانند بادمجان ها بپزید و به مواد کوکو اضافه کنید. برای اینکه کوکو خشک نشود یک عدد تخم مرغ هم اضافه کنید.

کوکو بادمجان با سیب زمینی

برای تهیه کوکوی بادمجان با سیب زمینی ، ابتدا ۱ عدد سیب زمینی بزرگ را آبپز می کنیم، سپس پوست میگیریم و یا رنده می کنیم یا با گوشتکوب له می کنیم  به مایه کوکو اضافه می کنیم. در صورت نیاز ۱ عدد تخم مرغ نیز به مایه کوکو اضافه می کنیم.

1/5 - (1 امتیاز)
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 5 مهر 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.