طرز تهیه واویشکا میگو خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه واویشکا میگو خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه واویشکا میگو واویشکا میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه خورش قارچ و سبزیجات خوشمزه و مخصوص شمالی

طرز تهیه خورش قارچ و سبزیجات خوشمزه و مخصوص شمالی

طرز تهیه خورش قارچ و سبزیجات خورش قارچ و سبزیجات یکی از انواع خورش های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که به نوعی، جدید و مدرن محسوب می شود. این خورش …

طرز تهیه ماست کباب خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه ماست کباب خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه ماست کباب یکی از انواع جوجه کباب ها، جوجه کباب ماستی است که دارای طعم فوق العاده عالی و بی نظیری است و به خاطر ترد و خوشمزه بودن، طرفداران …

طرز تهیه ران بوقلمون بریان

طرز تهیه ران بوقلمون بریان , دستور پخت ران بوقلمون سرخ شده

ران بوقلمون بریان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با رسپی های مختلفی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ران بوقلمون بریان در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران بوقلمون۱ عدد
پیاز۲ عدد
سیر۳ حبه
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
برگ بو۲ عدد
رزماری۳ شاخه کوچک
آب۱٫۵ لیوان
لیمو ترش تازهبه مقدار کافی
نمک، فلفل قرمز و پاپریکابه مقدار کافی
گراماسالا، تخم گشنیز و تخم کتانبه مقدار کافی
زیره سیاه، آویشن شیرازی و پودر سیربه مقدار کافی

طرز تهیه ران بوقلمون بریان

مرحله اول

برای تهیه ران بوقلمون بریان خوشمزه در ابتدای کار دو طرف ران بوقلمون را با یک چاقوی تیز برش های عمیق ایجاد می کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زیره سیاه، آویشن شیرازی و پودر سیر روی آن می پاشیم.

مرحله دوم

در ادامه مقداری گرام ماسالا، تخم گشنیز و تخم کتان به صورت پخش روی ران بوقلمون ریخته و به مدت ۱ دقیقه ران و شیارهای آنرا به خوبی ماساژ می دهیم که ران بوقلمون به طعم دهنده ها آغشته شود.

مرحله سوم

در ادامه لیمو ترش تازه را به صورت ورقه های اسلایس کرده، سپس به همراه یک شاخه رزماری خرد شده لا به لای شیارهای ران بوقلمون قرار می دهیم و مقداری آب لیمو ترش تازه به صورت پخش روی آن می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا ران بوقلمون را درون یک کاسه مناسب گذاشته و روی آنرا با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند. پس از گذشت این زمان یک تابه مناسب روی حرارت ملایم می گذاریم.

مرحله پنجم

در ادامه ران مرغ را درون تابه می گذاریم و دو طرفش را کاملا سرخ کرده، سپس از تابه خارج می کنیم. حالا پیاز و سیر را به صورت ریز خرد کرده و پیاز را به تابه می افزاییم و تفت می دهیم تا کمی سرخ شود.

مرحله ششم

در این مرحله سیر را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم عطر آن آزاد شود. حالا رب گوجه فرنگی را به تابه افزوده و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ باز کند، سپس ران بوقلمون را درون تابه می گذاریم.

مرحله هفتم

در ادامه برگ بو را به همراه باقی مانده رزماری و ۱ لیوان از مقدار آب به تابه اضافه کرده، سپس درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم ران بوقلمون به مدت ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت کاملا پخته شود.

مرحله هشتم

در حین پخت در صورتی که آب درون تابه کم شد مابقی آب را به تابه می افزاییم. پس از گذشت ۲ ساعت ران بوقلمون را درون ظرف مورد نظرمان گذاشته و به همراه زرشک پلو و ترشی سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 22 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.