طرز تهیه سوفله هویج خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه سوفله هویج خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه سوفله هویج سوفله هویج یکی از پیش غذاهای بسیار خوشمزه و خوشرنگ بین المللی است که می توانیم با اضافه کردن موادی مثل گوشت مرغ از آن به عنوان یک …

طرز تهیه جوجه کباب استانبولی ساده با طعم بسیار خوشمزه

طرز تهیه جوجه کباب استانبولی ساده با طعم بسیار خوشمزه

طرز تهیه جوجه کباب استانبولی جوجه کباب استانبولی یکی از انواع غذاهای معروف شهر استانبول است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه کشک و بادمجان دامغانی خوشمزه با گوجه فرنگی

طرز تهیه کشک و بادمجان دامغانی خوشمزه با گوجه فرنگی

طرز تهیه کشک و بادمجان دامغانی کشک و بادمجان دامغانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده شهر دامغان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه حلوای آلبالو

طرز تهیه حلوای آلبالو , دستور پخت حلوای آلبالو

حلوای آلبالو یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای آلبالو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوای آلبالو
آرد۲ پیمانه
روغن مایع۱ پیمانه
کره۱۵۰ گرم
آلبالو۴ پیمانه
آب۲ لیوان
شکر۲  پیمانه
نبات۲ تکه
گلاب۱ پیمانه
وانیل½ قاشق مرباخوری

طرز تهیه حلوای آلبالو

مرحله اول

برای تهیه حلوای آلبالو خوشمزه در ابتدای کار آلبالوها را شسته و هسته آنها را جدا می کنیم، سپس درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا آلبالوها کاملا پوره شوند. حالا پوره آلبالو را از صافی رد می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه آب آلبالو را به همراه آب، شکر و نبات درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت متوسط گذاشته تا جوش بیاید. زمانی که مخلوط آب آلبالو جوش آمد پس از ۲۰ ثانیه گلاب و وانیل را می افزاییم.

مرحله سوم

حالا بلافاصله قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم شهد آلبالویی کاملا خنک شود. در ادامه  آرد را درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و تفت می دهیم.

مرحله چهارم

زمانی که آرد بدون تغییر رنگ بوی خامی آن گرفته شد، آنرا مجددا الک کرده و به تابه بر می گردانیم. در ادامه روغن مایع و کره را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم و پس از ۱ دقیقه شهد آلبالویی را در دو مرحله به تابه می افزاییم.

مرحله پنجم

در ادامه حلوا را به صورت مداوم هم می زنیم تا شهد جذب حلوا شده و بافت حلوا کاملا لطیف و یکدست شود. در نهایت حلوا را درون ظرف سرومان ماسوره می زنیم و به همراه چای آلبالویی سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 20 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.