طرز تهیه حلوای آلبالو خوشمزه و شیک به روش مجلسی
طرز تهیه حلوای آلبالو
حلوای آلبالو یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای آلبالو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم حلوای آلبالو | |
آرد | ۲ پیمانه |
روغن مایع | ۱ پیمانه |
کره | ۱۵۰ گرم |
آلبالو | ۴ پیمانه |
آب | ۲ لیوان |
شکر | ۲ پیمانه |
نبات | ۲ تکه |
گلاب | ۱ پیمانه |
وانیل | ½ قاشق مرباخوری |
طرز تهیه حلوای آلبالو
مرحله اول
برای تهیه حلوای آلبالو خوشمزه در ابتدای کار آلبالوها را شسته و هسته آنها را جدا می کنیم، سپس درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا آلبالوها کاملا پوره شوند. حالا پوره آلبالو را از صافی رد می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه آب آلبالو را به همراه آب، شکر و نبات درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت متوسط گذاشته تا جوش بیاید. زمانی که مخلوط آب آلبالو جوش آمد پس از ۲۰ ثانیه گلاب و وانیل را می افزاییم.
مرحله سوم
حالا بلافاصله قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم شهد آلبالویی کاملا خنک شود. در ادامه آرد را درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و تفت می دهیم.
مرحله چهارم
زمانی که آرد بدون تغییر رنگ بوی خامی آن گرفته شد، آنرا مجددا الک کرده و به تابه بر می گردانیم. در ادامه روغن مایع و کره را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم و پس از ۱ دقیقه شهد آلبالویی را در دو مرحله به تابه می افزاییم.
مرحله پنجم
در ادامه حلوا را به صورت مداوم هم می زنیم تا شهد جذب حلوا شده و بافت حلوا کاملا لطیف و یکدست شود. در نهایت حلوا را درون ظرف سرومان ماسوره می زنیم و به همراه چای آلبالویی سرو می کنیم. نوش جان.