مطالب پر بازدید
طرز تهیه بریانی مرغ بندری مجلسی با طعم بسیار خوشمزه

طرز تهیه بریانی مرغ بندری مجلسی با طعم بسیار خوشمزه

طرز تهیه بریانی مرغ بندری بریانی مرغ بندری یکی از انواع غذاهای خوشمزه جنوب کشورمان است که با دستورهای متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه اسپاگتی سیر و قارچ خوشمزه و ساده ایتالیایی

طرز تهیه اسپاگتی سیر و قارچ خوشمزه و ساده ایتالیایی

طرز تهیه اسپاگتی سیر و قارچ اسپاگتی سیر و قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ایتالیایی است که با مواد ساده و متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی، غذایی ساده و خوشمزه

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی، غذایی ساده و خوشمزه

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی در دنیای آشپزی، همواره به دنبال دستورهایی هستیم که هم طعم بی‌نظیری داشته باشند و هم از نظر ظاهری، چشم‌ها را خیره کنند. امروز در …

طرز تهیه خورش به قورمه خوشمزه و مجلسی به روش شیرازی

طرز تهیه خورش به قورمه

طرز تهیه خورشت به قورمه با لپه با لوبیا با گردو شیرازی xvc jidi o va fi r vli

خورش به قورمه که با نام خورش قورمه به هم شناخته می شود یکی از انواع خورش های سنتی شیراز است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
گوشت گوسفندی۳۰۰ گرم
به۱ عدد بزرگ
پیاز۱ عدد درشت
لپه½ پیمانه
شکر۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت خورش قورمه به

مرحله اول

برای تهیه خورش به قورمه شیرازی ابتدا لپه ها را از حداقل ۴ ساعت قبل می خیسانیم و در صورت امکان دو تا سه بار آبشان را تعویض می کنیم تا علاوه بر اینکه نفخ شان گرفته شود، با سرعت بیشتری پخته شوند.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل قابلمه ای که برای پخت خورش در نظر گرفته ایم تفت می دهیم تا پیاز شفاف شود، سپس گوشت را به صورت خورشتی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا گوشت را به خوبی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند، سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا ادویه ها با گوشت و پیاز یکدست شوند. در ادامه ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم گوشت با حرارت ملایم بپزد. پس از اینکه آب موجود در قابلمه نصف شد، لپه ها را آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. حالا اجازه می دهیم لپه ها نیم پز شوند.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه به را سلیقه خود خرد می کنیم و به همراه شکر و زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم. مجددا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم خورش با حرارت بسیار ملایم بپزد و به خوبی جا بیفتد.

مرحله ششم

اگر آب خورش کم بود فقط باید آب جوش اضافه کنیم تا طعم خورش بد نشود. در ۱۰ دقیقه پایانی پخت خورش مقداری نمک و آب لیمو را ترش را اضافه می کنیم. در پایان خورش به قورمه را به همراه برنج زعفرانی سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 27 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/changalpanir
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.