طرز تهیه معجون شلغم و عسل

طرز تهیه معجون شلغم و عسل برای کرونا نی نی سایت خواص در بارداری شلغم و عسل و لیمو برای کودکان

معجون شلغم و عسل یکی از انواع معجون های طب سنتی است که خواص زیادی برای سلامتی بدن دارد و می توانید از برخی بیماری ها جلوگیری کند. همانطور که می دانید طبع شلغم در طب سنتی گرم می باشد و به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی شناخته می شود. ترکیب شلغم و عسل که آنرا با نام معجون شلغم و عسل می شناسیم برای درمان بیماری های ویروسی مانند سرماخوردگی بسیار موثر است و مصرف این معجون علاوه بر اینکه می تواند بعث درمان سرماخوردگی شود، می توان به نرم شدن گلو و درمان سرفه و گلو درد نیز کمک شایانی کند، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم معجون شلغم و عسل
شلغم3 عدد
عسل5 قاشق چایخوری

دستور معجون شلغم و عسل

مرحله اول

برای تهیه معجون شلغم و عسل ابتدا شلغم هایی را انتخاب می کنیم که به اندازه ای باشند که بتوانیم آنها را روی دهانه استکان یا لیوان قرار دهیم. سپس شلغم ها را تمیز می شوییم و قسمت بالایی شلغم ها را با چاقو می بریم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله داخل شلغم ها را با قاشق چایخوری کاملا خالی می کنیم. البته باید دقت کنید که به دیواره های داخلی شلغم آسیبی وارد نشود و شلغم ها را سوراخ نکنیم. بعد شلغم های شکم خالی شده را داخل استکان ها قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله دو سوم حجم داخل شکم شلغم ها را عسل می ریزیم و قسمت بالایی شلغم ها را مانند درب روی آن ها قرار می دهیم، سپس استکان ها را روی بخاری (با حرارت کم) یا شوفاژ قرار می دهیم تا به مدت حدودا 8 ساعت روی حرارت بماند.

مرحله چهارم

با این روش به مرور زمان عصاره ای از داخل شلغم خارج می شود و در استکان جمع می شود. در پایان عصاره عسل و شلغم را داخل یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و به جای آنتی بیوتیک استفاده می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 16 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.