طرز تهیه سیب زمینی سوخاری رژیمی خوشمزه خانگی

طرز تهیه سیب زمینی سوخاری رژیمی خوشمزه خانگی

طرز تهیه سیب زمینی سوخاری رژیمی سیب زمینی سوخاری رژیمی یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه گل کلم تنوری خوشمزه و مخصوص ایتالیایی در فر

طرز تهیه گل کلم تنوری خوشمزه و مخصوص ایتالیایی در فر

طرز تهیه گل کلم تنوری گل کلم تنوری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت …

طرز تهیه تونابالز، غذای ساده و بسیار خوشمزه با تن ماهی

طرز تهیه تونابالز، غذای ساده و بسیار خوشمزه با تن ماهی

طرز تهیه تونابالز تونابالز یکی از انواع غذاهای ساده بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تونابالز در ادامه …

طرز تهیه ته چین مرغ و هویج

طرز تهیه ته چین مرغ و هویج , دستور پخت ته چین مرغ و هویج

ته چین مرغ و هویج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین مرغ و هویج در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
هویج۲ عدد
سینه مرغ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
ماست چکیده۳ قاشق غذاخوری
برنج۲ پیمانه
پیاز۱ عدد
زرشک۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه۱ قاشق چایخوری
کره۲۰ گرم
زعفران دم کرده غلیظبه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و پودر دارچینبه مقدار کافی

طرز تهیه ته چین مرغ و هویج

مرحله اول

برای تهیه ته چین مرغ و هویج مجلسی در ابتدای کار برنج را شسته و به همراه مقداری نمک درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس به اندازه ای که دو بند انگشت از سطح برنج بالاتر باشد به قابلمه آب اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم برنج به مدت ۱ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد. در ادامه پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع به آن می افزاییم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس مقداری زردچوبه به قابلمه افزوده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز سرخ و طلایی شود. حالا سینه مرغ را به قابلمه می افزاییم.

مرحله چهارم

در ادامه سینه مرغ را کمی تفت می دهیم تا سرخ شود، سپس مقداری پوددر دارچین، نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم. حالا به اندازه ای که روی سینه مرغ را بگیرد به قابلمه آب افزوده و اجازه می دهیم سینه مرغ کاملا پخته شود.

مرحله پنجم

در این مرحله هویج را شسته و پس از جدا کردن پوست آن به صورت خلالی نازک خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا کره را به همراه مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم.

مرحله ششم

در ادامه اجازه می دهیم کره ذوب شود، سپس هویج های خلالی را به تابه اضافه کرده و آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک و زعفران دم کرده به تابه افزوده و تفت می دهیم. حالا کمی آب به تابه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله درب تابه را می بندیم تا هویج کمی نرم شود و پس از آن درب تابه را بر می داریم و اجازه می دهیم آب اضافی درون تابه کاملا تبخیر شود. زمانی که سینه مرغ کاملا پخت آنرا از قابلمه خارج کرده و به صورت ریز خرد می کنیم.

مرحله هشتم

حالا قابلمه حاوی برنج را روی حرارت زیاد گذاشته و اجازه می دهیم برنج نیم پز شود. پس از گذشت ۸ دقیقه یک دانه برنج را بین دو انگشت له می کنیم، در صورتی که اطراف برنج نرم و مغز آن کمی گیر داشت پخت برنج کافی است.

مرحله نهم

حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته و برنج را درون آبکش می ریزیم، سپس زرده تخم مرغ و ماست را به همراه مقداری زعفران دم کرده و نمک درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند.

مرحله دهم

در ادامه زرشک را شسته و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری کره، شکر و زرشک را به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. حالا نیمی از برنج پخته شده را درون کاسه حاوی مایه ته چین می ریزیم.

مرحله یازدهم

حالا برنج را به خوبی مخلوط می کنیم تا با مایه ته چین ترکیب شود، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم. در ادامه ته چین را درون قابلمه ریخته و روی آنرا کاملا صاف می کنیم.

مرحله دوازدهم

در این مرحله هویج را به همراه زرشک و سینه مرغ به ترتیب روی ته چین ریخته و برنج ساده را روی مواد میانی می ریزیم، سپس با کفگیر کاملا صاف و یکدست می کنیم. حالا درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی آن قرار می دهیم.

مرحله سیزدهم

در ادامه روی حرارت ملایم شعله پخش کن می گذاریم و قابلمه را روی آن قرار داده، سپس اجازه می دهیم ته چین به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا دم بکشد. پس از گذشت این زمان ته چین را سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 16 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.