طرز تهیه سوپ ذرت

طرز تهیه سوپ ذرت و قارچ آموزش انواع سوپ ذرت ترکیه و سیب زمینی با شیر رستورانی رژیمی s bvj

سوپ ذرت یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ذرت۳۰۰ گرم
سیب زمینی۱ عدد بزرگ
هویج۱ عدد بزرگ
سیر۳ حبه
شیر۱ لیوان
کره۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
عصاره سبزیجات۱ عدد
آب۱٫۵ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و زیرهبه مقدار کافی

دستور پخت سوپ ذرت

مرحله اول

برای تهیه سوپ ذرت خوشمزه ابتدا سیر را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه روغن زیتون داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا عطر سیر بلند شود، سپس سیب زمینی و هویج را به صورت ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه سیب زمینی و هویج را کمی تفت دادیم، ذرت را اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زیره اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا مواد با هم به خوبی ترکیب شوند و ادویه ها به خورد مواد بروند.

مرحله سوم

در این مرحله عصاره سبزیجات را به همراه آب به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد سوپ به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزند. پس از اینکه مواد به طور کامل پختند، انها را با گوشتکوب برقی یا غذساز پوره می کنیم.

مرحله چهارم

حالا سوپ پوره شده را مجددا به قابلمه بر می گردانیم و شیر هم دمای محیط را به قابلمه اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب شوند، سپس کره را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سوپ جا بیفتد.

مرحله پنجم

حالا باید صبر کنیم تا سوپ کمی غلیظ شود. البته باید به این نکته هم توجه داشته باشیم که سوپ زمانی که روی حرارت است روان تر است و وقتی در ظرف کشیده می شود غلظت آن بیشتر و در نتیجه سفت تر می شود.

مرحله ششم

پس از اینکه سوپ آماده شد، آنرا داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم، سپس به همراه جعفری و نان تست تزیین کرده و سرو می کنیم. نکته مهم در مورد این سوپ این است که اگر از کنسرو ذرت استفاده کنید، سوپ شما طعمی شیرین خواهد داشت.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.