طرز تهیه سوپ مرغ مقوی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ مرغ مقوی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ مرغ سوپ مرغ یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مقوی بین المللی است که در کشورهای مختلف با رسپی های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه آش اوماج خوشمزه و سنتی برای درمان سرماخوردگی

طرز تهیه آش اوماج خوشمزه و سنتی برای درمان سرماخوردگی

طرز تهیه آش اوماج آش اوماج یکی از انواع آش های سنتی ایرانی است که برای درمان سرماخوردگی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی …

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه زعفرانی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه زعفرانی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه باقالی پلو با ماهیچه یکی از مجلسی ترین غذاهای ایرانی محسوب می شود که معمولا برای مراسم های مهم تهیه می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی …

طرز تهیه آلو تیکا

آلو تیکا , طرز تهیه آلو تیکا , دستور پخت آلو تیکا

آلو تیکا نوعی غذای خوشمزه اصیل هندی است که مربوط به شمال هندوستان است که با سیب زمینی آب پز و ادویه جات مختلف تهیه می شود. این غذا مشابه کتلت است که در دکه ها و فروشگاه های غذای هندی به راحتی یافت می شود. آلو در زبان هندی به معنی سیب زمینی و تیکا به معنی کتلت کوچک با کروکت است . این غذا را می توان در کنار گوجه و خیار شور و انواع نان دلخواه سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آلو تیکا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم آلو تیکا
سیب زمینی متوسط۴ عدد
آرد برنج۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
جعفری و گشنیز تازهاز هر کدام ۱ قاشق غذا خوری خرد شده
فلفل سبز تندبه مقدار دلخواه
نمکبه مقدار لازم
پودر سیر۱ قاشق مربا خوری
پیازچه تازه یا خشککمی

طرز تهیه آلو تیکا

مرحله اول

برای تهیه این غذای هندی خوشمزه در ابتدای کار، سیب زمینی ها را به خوبی شسته و درون یک قابلمه می ریزیم. روی آن را آب می ریزیم به طوری که روی سیب زمینی ها را بپوشاند. سپس روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.

مرحله دوم

حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا سیب زمینی ها پخته شود. وقتی که سیب زمینی ها پخت، آن را پوست می کنیم و له می کنیم. آرد برنج و جعفری خرد شده و گشنیز خرد شده و نمک و پودر سیر و پیازچه را اضافه کرده و با دست ورز می دهیم تا یکدست با هم مخلوط شود.

مرحله سوم

فلفل سبز تند اضافه می کنیم. غذاهای هندی کمی تند است. می توان بر اساس ذائقه میزان تندی آن را کم یا زیاد کرد. مواد را به خوبی ورز می دهیم تا به شکل خمیر در آّید. سپس نیم ساعت به آن استراحت می دهیم تا مزه ها به خورد هم برود.

مرحله چهارم

یک تابه را کمی روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. مواد را با دست شکل می دهیم و در روغن سرخ می کنیم. سایز آلو تیکا از کتلت کمی کوچک تر است. سپس در کنار برش های گوجه و خیار شور و انواع سبزی های دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 23 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.