طرز تهیه بادمجان سوخاری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه بادمجان سوخاری

طرز تهیه بادمجان سوخاری در فر فیلیپینی رول بادمجان سوخاری ساندویچ با پنیر

بادمجان یکی از سبزیجات خوشمزه و خوش خوراکی است که در بیشتر غذاهای ایرانی مورداستفاده قرار می گیرد. از آن جا که بادمجان سرخ کرده روغن زیادی به خود جذب می کند، اما در این دستور، بادمجان ها پخته و بعد سوخاری می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۵ عدد
آرد ذرتبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
پودر پاپریکابه مقدار لازم
روغن مایعبه مقدار لازم
ماست و سیربه مقدار لازم
جعفری خرد شده۲ قاشق غذا خوری

دستور پخت بادمجان سوخاری

مرحله اول

برای تهیه بادمجان سوخاری خوشمزه و مخصوص ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم به طوری که کلاهکشان به بادمجان ها وصل باشد. در ادامه یک قابلمه را پر آب می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سریعتر جوش بیاید.

مرحله دوم

در این مرحله بادمجان ها را از وسط به دو قسمت تقسیم می کنیم و داخل آّ جوش می اندازیم تا بجوشد و نرم شود. ۵ تا ۸ دقیقه زمان می دهیم تا بپزد و نرم شود. بادمجان ها را آبکش می کنیم. آرد ذرت و نمک و فلفل و پاپریکا را با هم مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

سپس بادمجان ها را درون آرد می غلتانیم. یک تابه بر می داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. سپس بادمجان ها را با حرارت ملایم، سرخ می کنیم. داخل ظرف سرو گذاشته و با جعفری تزیین می کنیم و با ماست موسیر سرو می کنیم.

مطالب پیشنهادی

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 28 اسفند 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.