طرز تهیه خوراک قفقازی خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه خوراک قفقازی
خوراک قفقازی یک خوراک بین المللی خوشمزه است که با ترکیب گوشت چرخ کرده و سبزیجات مختلف تهیه می شود. در این غذا می توان هر نوع سبزیجاتی اضافه یا کم کرد. می توان به جای گوشت چرخ کرده از سویا استفاده نمود و این غذا را برای رژیم های گیاهی آماده نمود. این خوراک بسیار خوشمزه است و می توان با نان و ماست چکیده طعم دار آن را سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک قفقازی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
هویج | ۳ عدد |
بادمجان | ۲ عدد |
لوبیا سبز | ۴ عدد |
قارچ | ۶ عدد درشت |
کدو | ۱ عدد درشت |
نمک و فلفل و ادویه | به مقدار لازم |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه خوراک قفقازی
مرحله اول
برای تهیه خوراک خوشمزه به روش قفقازی در ابتدای کار، هویج ها را شسته و به صورت باریک و دراز به طول ۴ سانتی متر برش می زنیم. لوبیا سبز ها را هم به طول ۳ سانت برش می زنیم. یک قابلمه برداشته و هویج و لوبیا را درون آن می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله کمی آب جوش به آن اضافه کرده و کمی نمک می زنیم و روی حرارت به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد و نرم شود. بعد از آن، هویج و لوبیا ها را آبکش کرده و درون یک کاسه آب و یخ می ریزیم تا بلانچ لوبیا سبز انجام شود و رنگ آن تغییر پیدا نکند.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک تابه با کمی روغن برداشته و پیاز را درون آن می ریزیم و تفت می دهیم. وقتی که پیاز سبک و طلایی شد، گوشت را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
سپس به خوبی تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ پیدا کند. سپس ادویه و نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی ادویه نیز بلند شود. در این مرحله قارچ ها را که ورقه ای خرد کرده ایم اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
مرحله پنجم
رب گوجه هم اضافه کرده و بعد از این که کمی تفت خورد، کمی آب جوش به آن اضافه کرده و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد و آب آن کشیده شود. سپس از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.
مرحله ششم
بادمجان ها را شسته و پوست می کنیم و به صورت خلال های باریک به طول ۴ سانتی متر برش می زنیم. کمی نمک روی آن می پاشیم و کنار می گذاریم تا تلخی آن گرفته شود. در این زمان کدو ها را هم پوست می کنیم.
مرحله هفتم
سپس به صورت خلالی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم. وقتی که کدو ها تفت داده شد و نرم شد، از تابه خارج کرده، بادمجان ها را شسته و به آن اضافه می کنیم و سرخ می کنیم تا بادمجان ها هم نرم شود. در ادامه یک قابلمه مناسب بر می داریم.
مرحله هشتم
سپس مایه گوشتی و سبزیجات نیم پز شده را به آن اضافه می کنیم. کمی آب جوش به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا پخته شود و مزه ها با هم مخلوط شود. علاوه بر آن، آب آن نیز کشیده شود و جا بیفتد. سپس درون ظرف مناسب آن را سرو می کنیم.