مطالب پر بازدید
طرز تهیه کوکی مرغ خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوکی مرغ خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوکی مرغ کوکی مرغ یکی از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

17 مورد از مهم ترین خواص و مضرات ماهی قزل آلا برای سلامتی

17 مورد از مهم ترین خواص و مضرات ماهی قزل آلا برای سلامتی

خواص ماهی قزل آلا در دنیای غذایی امروز، ماهی قزل آلا با نام علمی Rainbow Trout، به عنوان یکی از محبوب‌ترین انواع ماهی‌های آب شیرین شناخته می‌شود. این ماهی، که با ذائقه …

طرز تهیه رشته عدس یا آش پرپوله به روش سنتی سنندجی

طرز تهیه رشته عدس یا آش پرپوله به روش سنتی سنندجی

طرز تهیه رشته عدس آش یکی از غذاهای سنتی ایرانی است. آش انواع مختلف دارد و بسته به مواد تشکیل دهنده آن و در شهرهای مختلف، نام متفاوتی دارد. یکی از این …

طرز تهیه لوبیا کباب رشتی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه لوبیا کباب رشتی

طرز تهیه لوبیا کباب رشتی خوشمزه با چنجه

لوبیا کباب یک غذای اصیل و سنتی رشتی است که از ترکیب لوبیا چیتی و کباب چنجه به وجود می آید. این غذا اغلب به عنوان صبحانه یا در برخی موادرد ناهار و شام سرو می شود. این غذا بیشتر در قهوه خانه های سنتی یا کبابی های قدیمی گیلان یافت می شود. آب نارنج در کنار این غذا، طعم فوق العاده ای به کباب و لوبیا می دهد و وقتی لوبیا کنار چنجه سرو می شود، کباب آبداری به وجود می آورد که مقوی و سالم است.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا چیتی۲ لیوان
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
گوجه فرنگی۱ عدد
سیب زمینی۱ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آب۴ لیوان
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
کباب چنجه۴ سیخ
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن مایعبه مقدار کافی

دستور پخت لوبیا کباب رشتی

مرحله اول

برای تهیه لوبیا کباب خوشمزه به روش رشتی ابتدا لوبیا چیتی را شسته و از شب قبل با آب می گذاریم تا خیس بخورد. بهتر است چند بار آب را عوض کنیم. سپس در یک قابلمه لوبیا را به همراه آب روی حرارت می گذاریم تا به آرامی بپزد.

مرحله دوم

پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم. یک تابه برداشته و روی حرارت ملایم می گذاریم. کمی روغن می ریزیم تا روغن داغ شد، پیاز ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. نصف پیاز ها را از تابه در می آوریم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله سیر رنده شده و گوجه خرد شده را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم. در ادامه تفت دادن مواد را تا جایی ادامه می دهیم تا آّب گوجه فرنگی به طور کامل تبخیر شود. مواد را به لوبیا در حال پخت اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

سیب زمینی را شسته و پوست می کنیم و نصف می کنیم و به لوبیا اضافه می کنیم. زمانی که سیب زمینی ها پخت آن را از قابلمه خارج می کنیم و با چنگال له می کنیم. سیب زمینی له شده، رب و ادویه و پیاز باقی مانده را به لوبیا اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

سپس می گذاریم حدود دو ساعت بپزد تا جا بیفتد. چنجه ها را با کمی نمک و فلفل مزه دار کرده و سپس به سیخ می کشیم و روی منقل کباب می کنیم. سپس داغ داغ در کنار خوراک لوبیا و آب نارنح و نان تازه و پیاز سرو می کنیم. ( دستور کامل کباب چنجه )

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 28 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.