طرز تهیه سوفله شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه سوفله شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه سوفله شکلاتی سوفله شکلاتی یکی از انواع دسر های خوشمزه و مخصوص بین المللی است که اصالت آن متعلق به فرانسه می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه فالوده شیرازی با نشاسته در منزل با شربت مخصوص

طرز تهیه فالوده شیرازی با نشاسته در منزل با شربت مخصوص

طرز تهیه فالوده فالوده یکی از انواع دسرهای محبوب و قدیمی ایرانیان است که معروف ترین نوع آن را به شهر شیراز نسبت می دهند، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه و مخصوص به روش اصل فرانسوی

طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه و مخصوص به روش اصل فرانسوی

طرز تهیه کرم کارامل کرم کارامل یکی از انواع دسرهای معروف فرانسوی است که به عنوان یک دسر بین المللی در جهان شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه سمنو

طرز تهیه سمنو بروجرد رزا منتظمی کرمانی درق اصفهانی در طب سنتی زابلی xvc jidi slk

سمنو یکی از دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که بر خلاف دیگر دسرها زمان زیادی برای تهیه آن نیاز است. سمنو از دسرهایی است که معمولا برای سفره هفت سین در عید نوروز تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سمنو در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم سمنو
گندم۲۵۰ گرم
آرد سبوس دار۵۰۰ گرم
آب۲ لیتر

دستور پخت سمنو

مرحله اول

ابتدا گندم ها را با آب سرد می شوییم و در یک کاسه حاوی آب سرد قرار می دهیم تا جوانه بزنند. برای پخت سمنو باید مانند حلیم گندم از گندم کامل استفاده شود که دارای خاصیت جوانه زدن باشد. طی ۲۴ ساعت هر ۸ ساعت یک بار آب گندم ها را عوض می کنیم.

مرحله دوم

پس از گذشت ۲۴ ساعت سر گندم های ما سفید می شود و باید انها را آبکشی کنیم، سپس گندم را بین یک دستمال تمیز قرار می دهیم و طی ۴۸ ساعت آینده باید این پارچه را آب سرد مرطوب نگه داریم تا گندم ها جوانه بزنند.

مرحله سوم

پس از اینکه گندم ها جوانه زدند آنها را داخل یک سینی مناسب می ریزیم و ریو جوان های گندم را با یک پارچه نم دار می پوشانیم تا خشک نشوند. طی ۲۴ تا ۴۸ بعد گندم ها ریشه می زنند که رنگ ریشه مایل به رنگ نقره ای است و بین ۵ تا ۱۰ سانتی متر بلند می شود.

مرحله چهارم

در این مرحله رنگ گندم ها هم رو به سبزی می رود و مناسب ترین زمان برای پخت سمنو زمانی است که رنگ گندم ها سبز کمرنگ باشد. توجه داشته باشید که اگر رنگ گندم سبز تیره شود دیگر به درد نمی خورند شما باعث تلخ شدن سمنو می شوند.

مرحله پنجم

به همین دلیل زمانی که گندم ها را برای ریشه زدن در سینی قرار می دهید باید مدام حواس تان باشد که وقتی رنگ گندم ها سبز کمرنگ بود پخت سمنو را آغاز کنید. پس از اینکه جوانه گندم اماده شد آنرا به همراه ۱ لیتر آب گرم داخل غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم.

مرحله ششم

جوانه های گندم را میکس می کنیم تا شبیه پوره شود، سپس با یک پارچه تمیز آنها را صاف می کنیم و عصاره به دست آمده را با آرد سبوس دار در یک قابلمه مناسب مخلوط می کنیم. پس از اینکه به خوبی مخلوط کردیم قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا یک لیتر دیگر آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سمنو با حرارت بسیار ملایم قوام بیاید. حین اماده شدن سمنو باید حواسمان به ان باشد تا ته نگیرد یا نسوزد. پس از اینکه سمنو غلیظ شد یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حرارت زیر قابلمه را کاملا ملایم می کنیم و یک شعله پخش کن هم زیر قابلمه قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم سمنو آماده شود. قرار  دادن دم کنی باعث می شود رنگ سمنو عالی شود. پس از اینکه سمنو آماده شد در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 6 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.