طرز تهیه بستنی موزی خانگی خوشمزه و معجونی در منزل

طرز تهیه بستنی موزی خانگی خوشمزه و معجونی در منزل

طرز تهیه بستنی موزی بستنی موزی یکی از انواع بستنی های بسیار پرطرفدار در سراسر جهان است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه ژله نیمرو خوشمزه و مجلسی فوری به روش حرفه ای

طرز تهیه ژله نیمرو خوشمزه و مجلسی فوری به روش حرفه ای

طرز تهیه ژله نیمرو این دسر از خانواده ژله است که با استفاده از شیر آن را از شفافی خارج می کنیم. سپس ژله سفید و زرد را روی هم قرار می …

طرز تهیه دسر پودینگ خرما فوق العاده خوشمزه و مقوی با گردو

طرز تهیه دسر پودینگ خرما فوق العاده خوشمزه و مقوی با گردو

طرز تهیه پودینگ خرما پودینگ خرما یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مقوی بین المللی است که برای ماه رمضان بسیار مناسب است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه سمنو

طرز تهیه سمنو بروجرد رزا منتظمی کرمانی درق اصفهانی در طب سنتی زابلی xvc jidi slk

سمنو یکی از دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که بر خلاف دیگر دسرها زمان زیادی برای تهیه آن نیاز است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه کاچی مقوی و خوشمزه برای زائو یا دوران پریودی

مواد لازم سمنو
گندم۲۵۰ گرم
آرد سبوس دار۵۰۰ گرم
آب۲ لیتر

دستور پخت سمنو

مرحله اول

ابتدا گندم ها را با آب سرد می شوییم و در یک کاسه حاوی آب سرد قرار می دهیم تا جوانه بزنند. برای پخت سمنو باید از گندم کامل استفاده شود که دارای خاصیت جوانه زدن باشد. طی ۲۴ ساعت هر ۸ ساعت یک بار آب گندم ها را عوض می کنیم.

مرحله دوم

پس از گذشت ۲۴ ساعت سر گندم های ما سفید می شود و باید انها را آبکشی کنیم، سپس گندم را بین یک دستمال تمیز قرار می دهیم و طی ۴۸ ساعت آینده باید این پارچه را آب سرد مرطوب نگه داریم تا گندم ها جوانه بزنند.

مرحله سوم

پس از اینکه گندم ها جوانه زدند آنها را داخل یک سینی مناسب می ریزیم و ریو جوان های گندم را با یک پارچه نم دار می پوشانیم تا خشک نشوند. طی ۲۴ تا ۴۸ بعد گندم ها ریشه می زنند که رنگ ریشه مایل به رنگ نقره ای است و بین ۵ تا ۱۰ سانتی متر بلند می شود.

همچنین ببینید : طرز تهیه فرنی مجلسی و مخصوص با آرد برنج به روش اصفهانی

مرحله چهارم

در این مرحله رنگ گندم ها هم رو به سبزی می رود و مناسب ترین زمان برای پخت سمنو زمانی است که رنگ گندم ها سبز کمرنگ باشد. توجه داشته باشید که اگر رنگ گندم سبز تیره شود دیگر به درد نمی خورند شما باعث تلخ شدن سمنو می شوند.

مرحله پنجم

به همین دیلیل زمانی که گندم ها را برای ریشه زدن در سینی قرار می دهید باید مدام حواس تان باشد که وقتی رنگ گندم ها سبز کمرنگ بود پخت سمنو را آغاز کنید. پس از اینکه جوانه گندم اماده شد آنرا به همراه ۱ لیتر آب گرم داخل غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم.

مرحله ششم

جوانه های گندم را میکس می کنیم تا شبیه پوره شود، سپس با یک پارچه تمیز آنها را صاف می کنیم و عصاره به دست آمده را با آرد سبوس دار در یک قابلمه مناسب مخلوط می کنیم. پس از اینکه به خوبی مخلوط کردیم قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه شله زرد مجلسی برای ۴ نفر و اصول پخت شله زرد

مرحله هفتم

حالا یک لیتر دیگر آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سمنو با حرارت بسیار ملایم قوام بیاید. حین اماده شدن سمنو باید حواسمان به ان باشد تا ته نگیرد یا نسوزد. پس از اینکه سمنو غلیظ شد یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حرارت زیر قابلمه را کاملا ملایم می کنیم و یک شعله پخش کن هم زیر قابلمه قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم سمنو آماده شود. قرار  دادن دم کنی باعث می شود رنگ سمنو عالی شود. پس از اینکه سمنو آماده شد در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 26 اردیبهشت 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/z.foroutan_ashpazi
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.