طرز تهیه ته چین سبزیجات خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین سبزیجات

طرز تهیه ته چین سبزیجات بهونه پخت ته چین در قابلمه رستورانی خوشمزه ji dk sfcd hj

ته چین سبزیجات یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۳ پیمانه سر پر
ماست چکیده۹ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ۳ عدد
سفیده تخم مرغ۱ عدد
زعفران دم کرده½ فنجان
کدو سبز۱ عدد متوسط
هویج۱ عدد متوسط
نخود فرنگی½ لیوان
ذرت½ لیوان
قارچ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت ته چین سبزیجات

مرحله اول

برای تهیه ته چین سبزیجات مجلسی ابتدا داخل یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنی و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق چایخوری نمک به آب جوش اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله برنج را که از قبل به مدت ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت خیسانده ایم به آب جوش اضافه می کنیم و حدود ۷ دقیقه زمان می دهیم تا پخت اولیه برنج انجام شود. پس از اینکه برنج نرم شد، آنرا آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله ماست را به همراه زرده و سفیده تخم مرغ، زعفران دم کرده و مقداری نمک داخل یک کاسه بزرگ ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه برنج خیسانده شده را به کاسه اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا آب بیندازد. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا قارچ ها کاملا سرخ شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله قارچ های سرخ شده را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذراریم، سپس کدو سبز و هویج را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به همراه کمی روغن درون تابه تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شوند، سپس کنار می گذاریم.

مرحله ششم

حالا ظرفی که برای تهیه ته چین در نظر گرفته ایم را با کمی کره یا روغن چرب می کنیم، سپس کف آن یک لایه از مخلوط برنج می ریزیم و با پشت قاشق آنرا فشرده می کنیم. در ادامه یک لایه ذرت و نخود فرنگی روی برنج می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مجددا مقداری از مخلوط برنج را روی مواد می ریزیم و آنرا فشرده می کنیم. در ادامه قارچ تفت داده شده را اضافه می کنیم و روی انرا نیز با برنج می پوشانیم در مرحله بعدی هویج و کدو سبز تفت داده شده را اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا روی آنرا با مخلوط برنج می پوشانیم و آنرا کاملا فشرده می کنیم، سپس کمی روغن یا کره روی برنج می ریزیم. در ادامه روی درب ظرف را با فویل آلومینیومی می پوشانیم و در فری که از قبل با حرارت ۲۲۰ درجه سانتگراد کرده ایم قرار می دهیم.

مرحله نهم

پس از گذشت ۴۰ دقیقه فویل روی ظرف را باز می کنیم، سپس آنرا مجددا به مدت ۲۰ دقیقه دیگر درون فر قرار می دهیم تا کاملا آماده شود. در پایان ته چین را روی یک ظرف مناسب بر می گردانیم، سپس با مواد دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 13 مهر 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.