طرز تهیه شامی ترش خوشمزه و مخصوص به روش اصیل رشتی

طرز تهیه شامی ترش خوشمزه و مخصوص به روش اصیل رشتی

طرز تهیه شامی ترش شامی ترش که با نام های بسیار متنوعی  مثل ترشه شامی هم شناخته می شود یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شمالی است که با طعم دهنده های …

طرز تهیه میگو سوخاری خوشمزه و کریپسی با سس مخصوص

طرز تهیه میگو سوخاری خوشمزه و کریپسی با سس مخصوص

طرز تهیه میگو سوخاری میگو سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که می توانید از آن به عنوان پیش غذا هم استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه پاستا خوشمزه و مخصوص ایتالیایی با مرغ و سس سفید

طرز تهیه پاستا خوشمزه و مخصوص ایتالیایی با مرغ و سس سفید

طرز تهیه پاستا پاستا یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و پر طرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه مانند لازانیا اصالتی ایتالیایی …

طرز تهیه خورش آلو سیاه

خورش آلو سیاه , طرز تهیه خورش آلو سیاه , دستور پخت خورش آلو سیاه با مرغ

خورش آلو سیاه یکی از انواع خورش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که بر خلاف دیگر خورش هایی ایرانی که با آلوی خشک تهیه می شوند، این خورش با آلو سیاه تازه تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش آلو سیاه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
آلو سیاه تازه۲۰ عدد متوسط
سینه یا ران مرغ۲ تکه
شکر۱ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری غلیظ
آب نارنج۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش آلو سیاه

مرحله اول

برای تهیه خورش آلو سیاه خوشمزه و مجلسی ابتدا نصف آلو سیاه ها را به همراه نصف لیوان آب و ۱ قاشق غذاخوری شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم آلوها بپزند.

مرحله دوم

پس از اینکه آلوها پختند و کاملا له شدند، محتویات درون قابلمه را داخل یک صافی می ریزیم و عصاره آلو سیاه را صاف می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیازها را پوست گرفته و به صورت خلالی درشت خرد می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و پیاز را به قابلمه اضافه می کنیم. پیاز را بدون روغن کمی تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود، سپس چند قاشق روغن اضافه می کنیم و پیاز را تفت می دهیم تا سبک شود.

مرحله چهارم

حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و به همراه پیاز تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند، در ادامه رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود.

مرحله پنجم

در این مرحله تکه های گوشت مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم و هر دو سمت شان را چند دقیقه تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند. در صورتی که روغن درون قابلمه کم بود می توانیم برای سرخ کردن مرغ ها کمی روغن اضافه کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه تکه های گوشت مرغ سرخ شدند، زعفران دم کرده ( بهترین روش دم کردن زعفران ) را به همراه نصف لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مرغ ها به مدت ۴۵ دقیقه بپزند.

مرحله هفتم

در همین حین یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم، سپس آلوهای باقیمانده را به همراه کمی شکر و آب نارنج به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا آلوها کاملا سرخ شوند.

مرحله هشتم

پس از اینکه گوشت مرغ پخت آلوهای سرخ شده را به همراه عصاره آلو به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا طعم آلوها به خورد گوشت مرغ برود. این کار باعث می شود رنگ مرغ ها تغییر کند و خوشرنگ تر شود.

مرحله نهم

پس از اضافه کردن آلو و عصاره آلو حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان می دهیم تا خورش جا بیفتد، سپس خورش را درون ظرف مناسب می کشیم و به همراه برنج ساده ( چگونه برنج آبکشی درست کنیم؟ ) یا کته سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 18 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.