طرز تهیه اکبر جوجه خانگی خوشمزه و مخصوص به روش گلوگاه

طرز تهیه اکبر جوجه خانگی خوشمزه و مخصوص به روش گلوگاه

طرز تهیه اکبر جوجه اکبر جوجه یکی از انواع غذاهای پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان گلوگاه می باشد. این غذای خوشمزه که یکی از اصیل …

طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش کرفس خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که دستورهای متنوعی تهیه می شود. این خورش خوشمزه معمولا همیشه با خورش قورمه سبزی مقایسه می شود …

لیست آموزش طرز تهیه غذاهای متنوع با مرغ برای شام و ناهار

لیست آموزش طرز تهیه غذاهای متنوع با مرغ برای شام و ناهار

غذا با مرغ گوشت مرغ یکی از پر استفاده ترین مواد غذایی در سراسر جهان می باشد که با آن انواع غذاهای سنتی، فست فود و .. تهیه می شود. گوشت مرغ …

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

طرز تهیه خورش آلو اسفناج بدون گوشت دونفره رزا منتظمی برای 6 نفر فوت و فن چاشنی خورشت مازندرانی ساناز سانیا بدون آلو مرحله به مرحله علت تلخ شدن

خورش آلو اسفناج یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می توانید آنرا به سلیقه خود با گوشت یا مرغ درست کنید، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش آلو اسفناج در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی۴۰۰ گرم
اسفناج۵۰۰ گرم
تره۲۰۰ گرم
سیر۲ حبه
پیاز۲ عدد متوسط
آلو خورشتی۲۰۰ گرم
مغز گردو۲۰۰ گرم
رب انار۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه اندازه کافی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

مرحله اول

ابتدا یکی از پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا نرم و شفاف شود، سپس مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و پس از یک دقیقه تفت دادن گردو را چرخ یا آسیاب می کنیم و اضافه می کنیم.

مرحله دوم

اضافه کردن گردو به این خورش اختیاری است ولی باعث می شود خورش شما خیلی خوشمزه تر شود. پس از کمی تفت دادن گوشت خورشتی را خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. گوشت خورشتی را تا زمانی که تغییر رنگ بدهد تفت می دهیم.

مرحله سوم

در ادامه ۴ لیوان آب جوش اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت بپزد. در حین پخت گوشت پیاز دیگر را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک تابه جداگانه با روغن تفت می دهیم تا پیاز داغ کاراملی شود.

مرحله چهارم

سیر را هم له می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم، سیر را نیاز نیست زیاد تفت دهیم. فقط در حدی تفت می دهیم که عطر سیر بلند شود. در ادامه تره و اسفناج را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

چند دقیقه اسفناج و تره را تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. حالا باید زمانی که گوشت نیم پز شد سبزیجات را به آن اضافه کنیم. حالا باید منتظر جا افتادن خورش باشم.

مرحله ششم

زمانی که آب خورش نصف شد رب انار را داخل نصف استکان آب جوش حل می کنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه هم اضافه می کنیم، سپس به قابلمه خورش اضافه می کنیم. آلو ها را به مدت ۱۵ دقیقه در آب سرد می خیسانیم.

مرحله هفتم

در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش، به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا خورش به روغن بیفتد. به هیچ وجه این خورش را با آب زیاد سرو نکنید، این خورش به صورت کم آب سرو می شود. در پایان خورش را به همراه برنج سرو کنید.

نکات طرز تهیه خورش آلو اسفناج

علت تلخ شدن خورش

یکی از مشکلاتی که آشپزهای مبتدی با این خورش دارند این است که همه چیز خوب پیش می رود تا اینکه در پاین پخت متوجه می شوند که خورش طعم تلخی دارد و قابل استفاده نمی باشد. دلیل تلخ شدن این خورش اسفناج می باشد.

خیلی افراد فکر می کنند برای اینکه خورش رنگش تیره تر شود و مانند خورش قورمه سبزی سیاه شود، تره و اسفناج را باید خیلی سرخ کنند. سرخ کردن اسفناج باعث سیاه شدن رنگ خورش می شود ولی خب باید این را هم بدانید که اسفناجی که زیاد سرخ شود طعمش تلخ می شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 7 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.