طرز تهیه خورش کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه خورش کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه خورش کدو حلوایی خورش کدو حلوایی یکی از انواع خورش های خوشمزه و مخصوص ایرانی است که معمولا در شب یلدا پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه خورش آلو مسما

طرز تهیه خورش آلو مسما با رب انار با گوشت مرغ آلو مازندرانی اردبیل با لپه آلو بروجردی خورش آلو با لپه و مرغ و هویج

خورش آلو مسما یکی از خورش های معروف استان گیلان است که در این استان با نام شیرین قاتق هم شناخته می شود. این خورش خوشمزه طعمی ترش یا ملس دارد که برای کسانی که عاشق غذاهای ترش مزه هستند یک پیشنهاد مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش آشپزی شمالی و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش آلو مسما در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه یا ران مرغ۴ تکه
قیسی۱۰ عدد
آلو سیاه۱۰ عدد
شکر۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پیاز۳ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
روغن و زردچوبهبه اندازه کافی

دستور پخت خورش آلو مسما

مرحله اول

ابتدا روی قطعات مرغ کمی نمک و فلفل سیاه می پاشیم سپس داخل یک تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. پس از اینکه روغن داغ شد قطعات مرغ را داخل تابه می چینیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم سرخ شوند.

مرحله دوم

پس از اینکه دو طرف مرغ ها طلایی شد، آنها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه آلوها و قیسی ها را به مدت ۱۵ دقیقه در آب می خیسانیم تا کمی نرم شوند. حالا پیازها را به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پیازها را به همراه کمی روغن داخل قابلمه ای که برای پخت خورش در نظر گرفته ایم تفت می دهیم تا سبک شوند. پس از سبک شدن پیازها مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا قیسی و آلو سیاه را آبکشی می کنیم و به پیاز داغ اضافه می کنیم، حدود ۵ دقیقه آلو و قیسی را تفت می دهیم سپس وسط قابلمه را باز می کنیم و رب گوجه فرنگی را وسط قابلمه دو دقیقه تفت می دهیم تا طعم خامی اش گرفته شود.

مرحله پنجم

پس زا اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد، مرغ های سرخ شده را به همراه شکر، فلفل سیاه و مقداری نمک اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا خورش روغن بیندازد. حدود ۴۰ دقیقه زمان نیاز است تا خورش آماده سرو شود.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که این خورش را باید مانند خورش کرفس به صورت کم آب سرو کنید. در برخی مناطق کشمش هم به این خورش اضافه می کنند که کاملا سیلقه ای است و شما هم می توانید در آخر کمی کشمش به خورش اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 3 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.