طرز تهیه جوجه کباب لاری ماستی خوشمزه و مخصوص رستورانی
طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی
طرز تهیه کال کباب کال کباب یکی از انواع غذاهای معروف و بسیار خوشمزه شمالی است که با بادمجان تهیه می شود. طعم این غذا به دلیل دودی بودن بادمجان شباهتهایی به …
طرز تهیه عدسی رژیمی، غذایی مقوی و سرشار از پروتئین
طرز تهیه عدسی رژیمی عدس، با توجه به فایدهها و خواص غذایی فراوانی که دارد، یک انتخاب عالی برای افرادی است که به تغذیهی سالم اهمیت میدهند. ورزشکاران و افرادی که به …
طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!
طرز تهیه مرغ سوخاری برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و رستورانی، ابتدا پیاز و سبزیجات معطر را آماده و با ماست، زعفران و ادویهها مخلوط میکنیم. تکههای مرغ را با مواد طعمدهنده …
طرز تهیه جوجه کباب لاری
جوجه کباب لاری یکی از انواع کباب های محبوب ایرانی است که با دستورها و طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. این کباب خوشمزه با نام جوجه کباب ماستی هم شناخته می شود و به همین دلیل رنگ این کباب برخلاف جوجه کباب زعفرانی، سفید می باشد. در تهیه این کباب خوشمزه می توانیم از انواع طعم دهنده ها و ادویه های مورد پسند خود استفاده کنیم. این کباب خوشمزه به دلیل اینکه قبل از پخت در مقدار زیادی ماست خوابانده می شود، بسیار لطیف و نرم است و طعم بسیار خوبی دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۱ کیلوگرم |
ماست چکیده | ۱٫۵ پیمانه |
تخم گشنیز | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
روغن مایع | ۴ قاشق غذاخوری |
پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت جوجه کباب ماستی
مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب لاری ماستی ابتدا گوشت مرغ را به صورت مکعبی مانند جوجه کباب خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه روغن مایع را به همراه ماست چکیده اضافه می کنیم و چند دقیقه مواد را با دست مخلوط می کنیم، سپس آب لیمو ترش را به همراه پاپریکا، تخم گشنیز و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم.
مرحله سوم
پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردیم، روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ به خوبی طعم دار شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله چهارم
گوشت مرغ را به سیخ می کشیم و در صورت تمیال می توانیم در بین قطعات گوشت مرغ از پیاز یا فلفل دلمه ای هم استفاده کنیم. پس از اینکه سیخ کردن گوشت مرغ به پایان رسید منقل زغال را به صورت یکدست آماده می کنیم.
مرحله پنجم
سپس سیخ ها را روی منقل می چینیم و به صورت متداوم می چرخانیم تا کباب به صورت یکدست بپزد. در پایان پخت کباب ها کره را ذوب می کنیم و با برس روی کباب ها می مالیم. در پایان جوجه کباب را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.
مطالب پیشنهادی
- منبع :
- img from dariushkhani1361