یکشنبه 10 اسفند 1399

طرز تهیه جوجه کباب لاری

طرز تهیه جوجه کباب لاری لبنانی ایتالیایی سبز سامان گلریز ماستی xvc jidi    i  fhf ghvd

جوجه کباب لاری یکی از انواع کباب های محبوب ایرانی است که با دستورها و طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. این کباب خوشمزه با نام جوجه کباب ماستی هم شناخته می شود و به همین دلیل رنگ این کباب برخلاف جوجه کباب زعفرانی، سفید می باشد. در تهیه این کباب خوشمزه می توانیم از انواع طعم دهنده ها و ادویه های مورد پسند خود استفاده کنیم. این کباب خوشمزه به دلیل اینکه قبل از پخت در مقدار زیادی ماست خوابانده می شود، بسیار لطیف و نرم است و طعم بسیار خوبی دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ کیلوگرم
ماست چکیده۱٫۵ پیمانه
تخم گشنیز۱ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد متوسط
روغن مایع۴ قاشق غذاخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت جوجه کباب ماستی

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب لاری ماستی ابتدا گوشت مرغ را به صورت مکعبی مانند جوجه کباب خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه روغن مایع را به همراه ماست چکیده اضافه می کنیم و چند دقیقه مواد را با دست مخلوط می کنیم، سپس آب لیمو ترش را به همراه پاپریکا، تخم گشنیز و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردیم، روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ به خوبی طعم دار شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله چهارم

گوشت مرغ را به سیخ می کشیم و در صورت تمیال می توانیم در بین قطعات گوشت مرغ از پیاز یا فلفل دلمه ای هم استفاده کنیم. پس از اینکه سیخ کردن گوشت مرغ به پایان رسید منقل زغال را به صورت یکدست آماده می کنیم.

مرحله پنجم

سپس سیخ ها را روی منقل می چینیم و به صورت متداوم می چرخانیم تا کباب به صورت یکدست بپزد. در پایان پخت کباب ها کره را ذوب می کنیم و با برس روی کباب ها می مالیم. در پایان جوجه کباب را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

مطالب پیشنهادی

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.