طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین مرغ ته چین مرغ یکی از انواع غذاهای محبوب ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی برای مجالس مهم نیز شناخته می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی …

طرز تهیه آش اوماج خوشمزه و سنتی برای درمان سرماخوردگی

طرز تهیه آش اوماج خوشمزه و سنتی برای درمان سرماخوردگی

طرز تهیه آش اوماج آش اوماج یکی از انواع آش های سنتی ایرانی است که برای درمان سرماخوردگی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی …

طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه و مخصوص پفکی به روش بازاری

طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه و مخصوص پفکی به روش بازاری

طرز تهیه ناگت مرغ ناگت مرغ یکی از غذاهای فوری و بسیار خوشمزه بین المللی است که با گوشت مرغ تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی …

طرز تهیه جوجه ترش

طرز تهیه جوجه ترش با سس اناری تابه ای مازندرانی سبزی مخصوص جوجه کباب فسنجانی سوران بهونه کاله مرغ ترش ساده جوادجوادی با رب گوجه

جوجه ترش یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و پر طرفدار استان های گیلان و مازندران می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی شمالی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۶۰۰ گرم
رب انار ترش۲ قاشق غذاخوری
ماست پر چرب۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو۸ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

 دستور پخت جوجه ترش

مرحله اول

برای تهیه جوجه ترش شمالی ابتدا سینه های مرغ را می شوییم، سپس روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مربع یا مستطیل های متوسط مانند جوجه کباب خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم. در ادامه زعفران دم کرده را به همراه ماست چکیده پر چرب به کاسه اضافه می کنیم، سپس گردوها را آسیاب می کنیم و به مواد می افزاییم.

مرحله سوم

در این مرحله رب انار را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم و در پایان مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و مواد را با دست زیر و رو می کنیم تا به طور کامل طعم دار شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه مواد را با گوشت مرغ به خوبی ترکیب کردیم، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک شب در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. پس اینکه گوشت مرغ طعم دار شد، آنرا از یخچال خارج می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله گوشت مرغ را به سیخ می کشیم، سپس منقل زغال را به صورت یکدست روشن می کنیم و سیخ ها را به ترتیب روی منقل می چینیم. در ادامه سیخ ها را به صورت متداوم در فاصله های زمانی مشخص می چرخانیم تا گوشت یکدست کباب شود.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که جوجه ترش به دلیل اینکه حاوی موادی مانند رب انار است اگر با حرارت زیاد پخته شودف روی کباب می سوزد و درون آن خام می ماند، به همین دلیل نیاز به باد زدن زغال ها نیست و باید کمی صبور باشم.

مرحله هفتم

پس از اینکه جوجه ها نیمپز شدند می توانیم چند سیخ گوجه فرنگی و فلفل سبز هم روی منقل قرار دهیم تا به همراه کباب سرو کنیم. در پایان جوجه ترش را به همراه گوجه فرنگی و فلفل درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه کته سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 20 مرداد 1399
  • منبع :
  • image from instagram.com/kabab__khan
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.