طرز تهیه جوجه ترش خوشمزه و ساده به روش اصیل مازندرانی
طرز تهیه املت اسفناج و مرغ خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه املت اسفناج و مرغ املت اسفناج و مرغ یکی از انواع املت های خاص بین المللی است که معمولا در رستوران ها سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
طرز تهیه کوکو سیب زمینی کوکو سیب زمینی یکی از انواع غذاهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که با مواد و دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. محبوبیت بیش از حد …
طرز تهیه بادمجان پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شیرازی
طرز تهیه بادمجان پلو بادمجان پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی …
طرز تهیه جوجه ترش
جوجه ترش یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و پر طرفدار استان های گیلان و مازندران می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی شمالی در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۶۰۰ گرم |
رب انار ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست پر چرب | ۲ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ۸ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت جوجه ترش
مرحله اول
برای تهیه جوجه ترش شمالی ابتدا سینه های مرغ را می شوییم، سپس روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مربع یا مستطیل های متوسط مانند جوجه کباب خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در ادامه پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم. در ادامه زعفران دم کرده را به همراه ماست چکیده پر چرب به کاسه اضافه می کنیم، سپس گردوها را آسیاب می کنیم و به مواد می افزاییم.
مرحله سوم
در این مرحله رب انار را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم و در پایان مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و مواد را با دست زیر و رو می کنیم تا به طور کامل طعم دار شوند.
مرحله چهارم
پس از اینکه مواد را با گوشت مرغ به خوبی ترکیب کردیم، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک شب در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. پس اینکه گوشت مرغ طعم دار شد، آنرا از یخچال خارج می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله گوشت مرغ را به سیخ می کشیم، سپس منقل زغال را به صورت یکدست روشن می کنیم و سیخ ها را به ترتیب روی منقل می چینیم. در ادامه سیخ ها را به صورت متداوم در فاصله های زمانی مشخص می چرخانیم تا گوشت یکدست کباب شود.
مرحله ششم
توجه داشته باشید که جوجه ترش به دلیل اینکه حاوی موادی مانند رب انار است اگر با حرارت زیاد پخته شودف روی کباب می سوزد و درون آن خام می ماند، به همین دلیل نیاز به باد زدن زغال ها نیست و باید کمی صبور باشم.
مرحله هفتم
پس از اینکه جوجه ها نیمپز شدند می توانیم چند سیخ گوجه فرنگی و فلفل سبز هم روی منقل قرار دهیم تا به همراه کباب سرو کنیم. در پایان جوجه ترش را به همراه گوجه فرنگی و فلفل درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه کته سرو می کنیم.
- منبع :
- image from instagram.com/kabab__khan