مطالب پر بازدید
طرز تهیه هواری گوشت و نخود خوشمزه به روش سنتی عربی

طرز تهیه هواری گوشت و نخود خوشمزه به روش سنتی عربی

طرز تهیه هواری گوشت هواری گوشت از غذاهای خوشمزه و بسیار محبوب در جنوب کشورمان است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی، غذایی ساده و خوشمزه

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی، غذایی ساده و خوشمزه

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی در دنیای آشپزی، همواره به دنبال دستورهایی هستیم که هم طعم بی‌نظیری داشته باشند و هم از نظر ظاهری، چشم‌ها را خیره کنند. امروز در …

طرز تهیه چیپس خمیر یوفکا خوشمزه و مخصوص با طعم عالی

طرز تهیه چیپس خمیر یوفکا خوشمزه و مخصوص با طعم عالی

طرز تهیه چیپس خمیر یوفکا خمیر یوفکا یک خمیر نیمه آماده است که در سوپری ها و فروشگاه های بزرگ یافت می شود. این خمیر یک خمیر سبک و ساده است که …

طرز تهیه پودر سوخاری پانکو سالم و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه پودر سوخاری

طرز تهیه پودر سوخاری نارنجی پفکی kfc نی نی سایت برای ماهی پولکی پانکو با ارد گندم ادویه پودر سوخاری تفاوت آرد سوخاری با پودر سوخاری اسپایسی روکش سوخاری

پودر سوخاری همانطور که نامش مشخص است نوعی پودر برای انواع غذاهای سوخاری می باشد. این پودر خوشمزه را معمولا برای تهیه غذاهایی مثل مرغ سوخاری، قارچ سوخاری و … استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پودر سوخاری در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم پودر سوخاری
نان تست۱ بسته
زردچوبه۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
آوین۱ قاشق چایخوری
پودر سیر۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
پفک نمک۱ بسته کوچک
نمک۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه پودر سوخاری

مرحله اول

ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس اطراف نان تست را جدا می کنیم و نان های تست را به قطعات کوچک تبدیل می کنیم. داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار می دهیم و نان های خرد شده را داخل سینی می چینیم.

مرحله دوم

پس از اینکه فر گرم شد، فن فر را روشن می کنیم و سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا نان ها برشته شوند و رنگشان طلایی شود. حالا سینی را از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا نان ها خنک شود.

مرحله سوم

در ادامه نان های تست را با هاون خرد می کنیم. اگر می خواهید پودر سوخاری شما مثل پانکو درشت باشد نان های تست را کاملا پودر نکنید و آنها را درشت تر خرد کنید. اگر می خواهید پودر سوخاری شما دانه ریز باشید می توانید نان ها را با مخلوط کن پودر کنید.

مرحله چهارم

ریختن پفک نمکی اختیاری است ولی باعث خوشرنگ تر شدن پودر سوخاری می شود. پفک نمکی ار هم مانند نان تست پودر می کنیم و با ادویه ها مخلوط می کنیم، سپس به نان تست خرد شده اضافه می کنیم و تمام مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله پنجم

اگر می خواهید پودر سوخاری را به مدت طولانی نگهداری کنید بهتر است ادویه ها را زمان مصرف اضافه کنید. در پایان پودر سوخاری را داخل یک ظرف درب دار می ریزیم و به دلیل اینکه مواد نگهدارنده ندارد در یخچال نگهداری می کنیم.

نکات طرز تهیه پودر سوخاری

پودر سوخاری بدون فر

اگر به فر دسترسی ندارید می توانید نان تست را در فضای آزاد خشک کنید یا اینکه برای سرعت بخشیدن به کار آنرا داخل یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود، سپس مراحل بعدی را مانند دستور بالا دنبال کنید.

پودر سوخاری قرمز

شاید در برخی رستوران ها دیده باشید که از پودرهای سوخاری با رنگ های متنوع استفاده می شود. در صورتی که تمایل دارید پودر سوخاری را با رنگ قرمز درست کنید، می توانید از مقداری پودر چغندر قرمز خشک شده استفاده کنید.

1/5 - (1 امتیاز)
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 26 مرداد 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.