طرز تهیه پودر سوخاری

طرز تهیه پودر سوخاری نارنجی پفکی kfc نی نی سایت برای ماهی پولکی پانکو با ارد گندم ادویه پودر سوخاری تفاوت آرد سوخاری با پودر سوخاری اسپایسی روکش سوخاری

پودر سوخاری همانطور که نامش مشخص است نوعی پودر برای انواع غذاهای سوخاری می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم پودر سوخاری
نان تست۱ بسته
زردچوبه۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
آوین۱ قاشق چایخوری
پودر سیر۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
پفک نمک۱ بسته کوچک
نمک۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه پودر سوخاری

مرحله اول

ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس اطراف نان تست را جدا می کنیم و نان های تست را به قطعات کوچک تبدیل می کنیم. داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار می دهیم و نان های خرد شده را داخل سینی می چینیم.

مرحله دوم

پس از اینکه فر گرم شد، فن فر را روشن می کنیم و سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا نان ها برشته شوند و رنگشان طلایی شود. حالا سینی را از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا نان ها خنک شود.

مرحله سوم

در ادامه نان های تست را با هاون خرد می کنیم. اگر می خواهید پودر سوخاری شما مثل پانکو درشت باشد نان های تست را کاملا پودر نکنید و آنها را درشت تر خرد کنید. اگر می خواهید پودر سوخاری شما دانه ریز باشید می توانید نان ها را با مخلوط کن پودر کنید.

مرحله چهارم

ریختن پفک نمکی اختیاری است ولی باعث خوشرنگ تر شدن پودر سوخاری می شود. پفک نمکی ار هم مانند نان تست پودر می کنیم و با ادویه ها مخلوط می کنیم، سپس به نان تست خرد شده اضافه می کنیم و تمام مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله پنجم

اگر می خواهید پودر سوخاری را به مدت طولانی نگهداری کنید بهتر است ادویه ها را زمان مصرف اضافه کنید. در پایان پودر سوخاری را داخل یک ظرف درب دار می ریزیم و به دلیل اینکه مواد نگهدارنده ندارد در یخچال نگهداری می کنیم.

نکات تهیه پودر سوخاری

پودر سوخاری بدون فر

اگر به فر دسترسی ندارید می توانید نان تست را در فضای آزاد خشک کنید یا اینکه برای سرعت بخشیدن به کار آنرا داخل یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود، سپس مراحل بعدی را مانند دستور بالا دنبال کنید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.