طرز تهیه عدس پلو زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش نذری

طرز تهیه عدس پلو زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش نذری

طرز تهیه عدس پلو عدس پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که به عنوان یک غذای مناسبتی هم شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی …

طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه مرغ سوخاری مرغ سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار محبوب در سراسر جهان است که با روش های بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه که در …

طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مخصوص گیلانی با طعم فوق العاده

طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مخصوص گیلانی با طعم فوق العاده

طرز تهیه کباب چنجه کباب چنجه یکی از انواع کباب های سنتی ایرانی است که با گوشت گوساله یا گوسفندی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در ادامه با …

طرز تهیه چیز برگر

طرز تهیه چیز برگر مرغ مک دونالد تنوری سس چیز برگر سوخاری چوبی با سیب زمینی

چیز برگر یکی از انواع برگرهای پرطرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود. این غذای خوشمزه همان همبرگر است که معمولا با پنیر ورقه ای گودا سرو می شود. البته استفاده از پنیر گودای ورقه ای ساده ترین نوع چیز برگر است و در برخی رستوران ها، ترکیب چند نوع پنیر را روی حرارت قرار می دهند تا به خوبی ذوب شوند، سپس به برگر اضافه می کنند که همین امر باعث می شود چیزبرگری که با این روش درست می شود دارای کالری بسیار بالایی باشد که به همین دلیل برای افراد چاق و کم تحرک به هیچ وجه توصیه نمی شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت مغز ران گوساله۵۰۰ گرم
سویا۵۰ گرم
پیاز۱ عدد درشت
سیر۲ حبه
پنیر ورقه ای۸ عدد
ژامبون یا کالباس۴ ورق
پودر پیازنصف قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیزنصف قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز¼ قاشق چایخوری
نان همبرگر۴ عدد

دستور پخت چیز برگر

مرحله اول

ابتدا سویا را داخل یک کاسه آب می خیسانیم تا کاملا نرم و حجیم شود. سپس گوشت را یک مرتبه چرخ می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه آب سویا را می گیریم و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت را به همراه سویا یک مرتبه دیگر چرخ می کنیم، سپس پیاز رو سیر را رنده می کنیم و با فشار دست آبشان را می گیریم و به مخلوط گوشت و سویا اضافه می کنیم. در ادامه نمک، فلفل قرمز، پودر پیاز و تخم گشنیز را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا با دست مواد را به مدت ۱۵ دقیقه ورز می دهیم تا کاملا منسجم و چسبنده شوند. اگر می خواهید برگر منسجم و یکدستی داشته باشید حتما این مرحله را با حوصله انجام دهید. پس از اتمام ورز دادن مواد باید برگر ها را قالب بزنیم.

مرحله چهارم

اگر دستگاه برگر زن دارید که خیلی راحت می توانید برگرها را قالب بزنید، اگر دستگاه ندارید داخل درب یک ظرف بزرگ که به اندازه برگر باشد یک پلاستیک فریزر قرار دهید سپس مقداری از مایه برگر را داخل آن قرار دهید و با فشار دست پرس کنید.

مرحله پنجم

حالا با لبه های پلاستیک فریزر برگر را از قالب خارج می کنیم و با همان پلاستیک روی هم می چینیم. پس از اتمام قالب زدن برگرها را به مدت حداقل یک ساعت در فریزر با حداکثر دما قرار می دهیم تا استراحت کنند و اماده پخت شوند.

مرحله ششم

برای پخت برگرها از صفحه گریل استفاده کنید چون برگرها جمع نمی شوند و آب برگرها جذب خود گوشت می شود و طعم بهتری خواهید داشت. اگر صفحه گریل ندارید می توانید از تابه دو طرفه ( سمت گریل ) استفاده کنید.

مرحله هفتم

اگر مجبور بودید برگرها را در روغن سرخ کنید در یک تابه نچسب مقدار خیلی کمی روغن بریزید در حدی که فقط چرب شود سپس برگرها را با حرارت بالا سرخ کنید تا آب نیندازند. پس از اینکه سرخ کردن دو سمت برگرها به پایان رسید پنیر ورفقه ای را روی برگرها قرار می دهیم.

مرحله هشتم

یک دقیقه دیگر اجازه می دهیم برگرها روی حرات بماند سپس به همراه پنیر داخل نان همبرگر قرار می دهیم. یک برگ ژامبون یا کالباس هم روی پنیر قرار می دهیم و با مواد دلخواه مثل خیارشور، کاهو و گوجه فرنگی نان را پر می کنیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

نکات تهیه چیزبرگر

چیزبرگر با گوشت مرغ

اگر تمایل دارید این غذای خوشمزه را با گوشت مرغ درست کنید کافیست به جای استفاده از گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنید و به جای استفاده از سویا کمی چربی به گوشت مرغ اضافه کنید تا هنگام پخت خشک نشود.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 28 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.