طرز تهیه چیز برگر

طرز تهیه چیز برگر مرغ مک دونالد تنوری سس چیز برگر سوخاری چوبی با سیب زمینی

چیز برگر یکی از انواع برگرهای پرطرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که با پنیر سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه همبرگر مخصوص و خوشمزه با گوشت قرمز یا مرغ

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت مغز ران گوساله۵۰۰ گرم
سویا۵۰ گرم
پیاز۱ عدد درشت
سیر۲ حبه
پنیر ورقه ای۸ عدد
ژامبون یا کالباس۴ ورق
پودر پیازنصف قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیزنصف قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز¼ قاشق چایخوری
نان همبرگر۴ عدد

دستور پخت چیز برگر

مرحله اول

ابتدا سویا را داخل یک کاسه آب می خیسانیم تا کاملا نرم و حجیم شود. سپس گوشت را یک مرتبه چرخ می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه آب سویا را می گیریم و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت را به همراه سویا یک مرتبه دیگر چرخ می کنیم، سپس پیاز رو سیر را رنده می کنیم و با فشار دست آبشان را می گیریم و به مخلوط گوشت و سویا اضافه می کنیم. در ادامه نمک، فلفل قرمز، پودر پیاز و تخم گشنیز را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا با دست مواد را به مدت ۱۵ دقیقه ورز می دهیم تا کاملا منسجم و چسبنده شوند. اگر می خواهید برگر منسجم و یکدستی داشته باشید حتما این مرحله را با حوصله انجام دهید. پس از اتمام ورز دادن مواد باید برگر ها را قالب بزنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه ساندویچ سوسیس بندری اصل مثل بیرون بدون سیب زمینی

مرحله چهارم

اگر دستگاه برگر زن دارید که خیلی راحت می توانید برگرها را قالب بزنید، اگر دستگاه ندارید داخل درب یک ظرف بزرگ که به اندازه برگر باشد یک پلاستیک فریزر قرار دهید سپس مقداری از مایه برگر را داخل آن قرار دهید و با فشار دست پرس کنید.

مرحله پنجم

حالا با لبه های پلاستیک فریزر برگر را از قالب خارج می کنیم و با همان پلاستیک روی هم می چینیم. پس از اتمام قالب زدن برگرها را به مدت حداقل یک ساعت در فریزر با حداکثر دما قرار می دهیم تا استراحت کنند و اماده پخت شوند.

مرحله ششم

برای پخت برگرها از صفحه گریل استفاده کنید چون برگرها جمع نمی شوند و آب برگرها جذب خود گوشت می شود و طعم بهتری خواهید داشت. اگر صفحه گریل ندارید می توانید از تابه دو طرفه ( سمت گریل ) استفاده کنید.

همچنین ببینید : طرز تهیه فلافل خاص و فوق العاده خوشمزه مثل مغازه به روش آبادانی

مرحله هفتم

اگر مجبور بودید برگرها را در روغن سرخ کنید در یک تابه نچسب مقدار خیلی کمی روغن بریزید در حدی که فقط چرب شود سپس برگرها را با حرارت بالا سرخ کنید تا آب نیندازند. پس از اینکه سرخ کردن دو سمت برگرها به پایان رسید پنیر ورفقه ای را روی برگرها قرار می دهیم.

مرحله هشتم

یک دقیقه دیگر اجازه می دهیم بگرها روی حرات بماند سپس به همراه پنیر داخل نان همبرگر قرار می دهیم. یک برگ ژامبون یا کالباس هم روی پنیر قرار می دهیم و با مواد دلخواه مثل خیارشور، کاهو و گوجه فرنگی نان را پر می کنیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

نکات تهیه چیزبرگر

چیزبرگر با گوشت مرغ

اگر تمایل دارید این غذای خوشمزه را با گوشت مرغ درست کنید کافیست به جای استفاده از گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنید و به جای استفاده از سویا کمی چربی به گوشت مرغ اضافه کنید تا هنگام پخت خشک نشود.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.