طرز تهیه خورش ناردون فوق العاده خوشمزه با مرغ یا بوقلمون
طرز تهیه خورش ناردون
خورش نادون که با اسم مرغ ناردونی هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه شمال کشور می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.
همچنین ببینید : اموزش کامل طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه و مجلسی به روش شمالی
مواد لازم برای ۴ نفر | |
مرغ یا بوقلمون | ۴ تکه |
آب انار | ۱٫۵ پیمانه |
سیر | ۳ حبه |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
رب انار | ۴ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
زردچوبه و روغن | به اندازه کافی |
دستور پخت مرغ ناردون
مرحله اول
ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقدار کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز کاراملی و سبک شود. در ادامه سیر را رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم و یک دقیقه تفت می دهیم.
مرحله دوم
در مرحله بعدی گوشت مرغ یا بوقلمون را به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و هر دو سمت گوشت را خوب تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. پس از اینه گوشت سرخ شد آنرا از قابلمه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
حالا رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و به همراه سیر و پیاز به خوبی تفت می دهیم تا طعم خامی ان گرفته شود. در ادامه رب انار را اضافه می کنیم و پس از یک دقیقه تفت دادن آب انار را به همراه مقداری نمک اضافه می کنیم.
همچنین ببینید : آموزش طرز تهیه مرغ پرتقالی مجلسی به صورت مرحله به مرحله
مرحله چهارم
حالا تکه های گوشت مرغ یا بوقلمون را داخل قابلمه می چینیم و درب قابلمه را می گذاریم. در این مرحله حرارت را خیلی کم می کنیم و اجازه می دهیم حدود ۳ ساعت مرغ ما در قابلمه بماند تا آب انار به طور کامل به خورد گوشت مرغ برود.
مرحله پنجم
در ۱۰ دقیقه پایانی پخت در صورت تمایل می توانید نصف یک انار را دان کنید و داخل خورش بریزید. فقط توجه داشته باشید که دانه های انار اگر بیشتر از ۱۰ دقیقه داخل قابلمه روی حرارت بماند سفید می شوند و زیبایی شان را از دست می دهند.
مرحله ششم
در آخر طعم خورش را می چشیم و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه را با طعم ملس تری سرو کنید می توانید کمی شکر اضافه کنید. پس از اینکه خورش اماده شد آنرا به همراه برنج سرو می کنیم.