طرز تهیه میگو سوخاری خوشمزه و کریپسی با سس مخصوص

طرز تهیه میگو سوخاری خوشمزه و کریپسی با سس مخصوص

طرز تهیه میگو سوخاری میگو سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که می توانید از آن به عنوان پیش غذا هم استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه و مجلسی به روش کردی

طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه و مجلسی به روش کردی

طرز تهیه خورش ریواس خورش ریواس یکی از خورش های خوشمزه و پرطرفدار فصل بهار است که با روش های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی ساده در ادامه …

طرز تهیه قارچ کبابی خوشمزه و طعم دار شده به روش رستورانی

طرز تهیه قارچ کبابی خوشمزه و طعم دار شده به روش رستورانی

طرز تهیه قارچ کبابی قارچ کبابی یکی از انواع پیش غذاهای سالم و بسیار خوشمزه است که در کنار انواع کباب های ایرانی سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سالم …

طرز تهیه خورش ناردون

طرز تهیه خورش ناردون انار دانه خورشت ناردون با گوشت چرخ کرده مرغ ناردونی خانم گلاور اینستاگرام سس انار دون ناردونه شیرازی بهونه غاز شکم پر ناردونی

خورش نادون که با اسم مرغ ناردونی هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه شمال کشور می باشد. این خورش خوشمزه طعمی ترش دارد و برای کسانی که ه غذاهای ترش مزه علاقمند هستید، یک گزینه بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش ناردون در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ یا بوقلمون۴ تکه
آب انار۱٫۵ پیمانه
سیر۳ حبه
پیاز۱ عدد متوسط
رب انار۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه اندازه کافی

طرز تهیه خورش ناردون

مرحله اول

ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقدار کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز کاراملی و سبک شود. در ادامه سیر را رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم و یک دقیقه تفت می دهیم.

مرحله دوم

در مرحله بعدی گوشت مرغ یا بوقلمون را به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و هر دو سمت گوشت را خوب تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. پس از اینه گوشت سرخ شد آنرا از قابلمه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

حالا رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و به همراه سیر و پیاز به خوبی تفت می دهیم تا طعم خامی آن گرفته شود. در ادامه رب انار را اضافه می کنیم و پس از یک دقیقه تفت دادن آب انار را به همراه مقداری نمک اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا تکه های گوشت مرغ یا بوقلمون را داخل قابلمه می چینیم و درب قابلمه را می گذاریم. در این مرحله حرارت را خیلی کم می کنیم و اجازه می دهیم حدود ۳ ساعت مرغ ما در قابلمه بماند تا آب انار به طور کامل به خورد گوشت مرغ برود.

مرحله پنجم

در ۱۰ دقیقه پایانی پخت در صورت تمایل می توانید نصف یک انار را دان کنید و داخل خورش بریزید. فقط توجه داشته باشید که دانه های انار اگر بیشتر از ۱۰ دقیقه داخل قابلمه روی حرارت بماند سفید می شوند و زیبایی شان را از دست می دهند.

مرحله ششم

در آخر طعم خورش را می چشیم و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه را با طعم ملس تری سرو کنید می توانید کمی شکر اضافه کنید. پس از اینکه خورش آماده شد آنرا به همراه برنج سرو می کنیم.

نکات طرز تهیه خورش ناردون

طعم خورش ناردون

توجه داشته باشید طعم این خورش به نوع رب انار بستگی دارد. اگر از رب انار ترش استفاده کنید، طعم خورش ترش می شود. البته در صورت تمایل می توانید برای ملس تر شدن طعم خورش از مقداری شکر در کنار رب انار نیز استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 25 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.