طرز تهیه مرغ ترش

طرز تهیه مرغ ترش با رب گوجه شکم پر استان گیلان با آبلیمو با بادمجان با رب انار در فر اصلی مازندرانی بدون سبزی شمالی تهرانی رشتی جواد جوادی

مرغ ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار گیلانی است که با روش ها و مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه خورش ناردون انار دانه با گوشت مرغ به روش شیرازی

مواد لازم برای ۴ نفر
ران و سینه مرغ۵ تکه
گردو۳۰۰ گرم
سبزی معطر۲۰۰ گرم
رب انار۲ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد متوسط
سیر۲ حبه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی

دستور پخت مرغ ترش

مرحله اول

ابتدا مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی تکه های مرغ می ریزیم و با دست ماساز می دهیم تا ادویه های به تمام قسمت های گوشت مرغ برسد. در ادامه تکه های مرغ را به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم.

مرحله دوم

زمانی که تکه های مرغ به خوبی سرخ شدند و رنگشان طلایی شدن، آنها از قابلمه خارج یم کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در همان قابلمه کمی تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود.

مرحله سوم

در مرحله بعدی سیر را خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم، سیر را فقط در حدی که عطر آن بلند شود تفت می دهیم، سپس مقدار نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند.

همچنین ببینید : طرز تهیه مرغ شکم پر رستورانی خوشمزه و مجلسی در دیگ و فر

مرحله چهارم

در همین سبزی معطر را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا سبزی کمی سرخ شود، سپس گردوی سابیده شده را به همراه رب انار اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر تفت می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله ۵ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید، سپس حرارت را کمتر می کنیم تا مواد حدود ۳۰ دقیقه بجوشند و گردو روغن بیندازد. پس از گذشت این زمان تکه های مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا باید حرارت را ملایم تر کنیم و اجازه دهیم خورش روغن بیندازد و جا بیفتد. این خورش هم مثل خورش فسنجان به صورت کم آب سرو می شود و باید هنگام سرو روغن بیندازد. در پایان خورش را به همراه برنج یا کته سرو می کنیم.

نکات پخت مرغ ترش

سبزی مخصوص مرغ ترش

برای تهیه مرغ ترش در استان های شمالی از سبزیجات محلی مثل چوچاق و خالواش استفاده می شود ولی خب این سبزیجات در همه شهرها در دسترس نیستند. شما می توانید ترکیب ریحان، گشنیز، جعفری، نعناع و برگ سیر تازه را جایگزین سبزیجات محلی کنید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.