طرز تهیه خورش آلو اسفناج خوشمزه شمالی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج خوشمزه شمالی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج خورش آلو اسفناج یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می توانید آنرا به سلیقه خود با گوشت یا مرغ درست کنید، برای …

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای مجلسی و خوشمزه ترکیه ای

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای مجلسی و خوشمزه ترکیه ای

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای دلمه فلفل دلمه ای یکی از انواع دلمه های خوشمزه و متفاوت ایرانی است که با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی …

طرز تهیه حلوا آرد گندم مجلسی و خوشرنگ با رنگ تیره و زعفرانی

طرز تهیه حلوا آرد گندم مجلسی و خوشرنگ با رنگ تیره و زعفرانی

طرز تهیه حلوا حلوا در گذشته به عنوان یکی از محبوب ترین دسرهای سنتی و اصیل ایرانی محسوب می شده است ، اما امروزه کمتر کسی حلوا را به عنوان دسر می …

طرز تهیه سالاد بادمجان

طرز تهیه سالاد بادمجان ترکیه ای و قارچ سرد عربی و مرغ کبابی با ماست آذری با مایونز

سالاد ها انواع مختلف دارند. بعضی از سالاد ها با توجه به محتویات آن، می تواند به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی مورد استفاده قرار گیرد. یکی از این نوع سالاد ها، سالاد بادمجان است که از بادمجان سرخ شده، سیب زمینی، سینه مرغ و سبزیجات دیگر تهیه می شود. این سالاد را می توان به صورت تک نفره و قالبی تهیه نمود و در مهمانی ها یا تولد ها برای هر نفر جدا گانه سرو نمود..

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۴ عدد کوچک
سیب زمینی۲ عدد متوسط
خیار شور خرد شدهنصف لیوان
سینه مرغ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای خرد شدهنصف لیوان
جعفری خرد شدهبه مقدار لازم
گردوی خرد شدهبه مقدار لازم
سس مایونزبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

دستور تهیه سالاد بادمجان

مرحله اول

برای تهیه سالاد بادمجان مجلسی ابتدا دو عدد از بادمجان ها را شسته و با پوست به صورت حلقه حلقه برش می زنیم. در ادامه برای گرفتن تلخی بادمجان ها آنها را درون آب نمک قرار می دهیم. سپس آبکشی کرده و با دستمال خشک می کنیم.

مرحله دوم

یک تابه بر می داریم و کمی روغن درون آن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. سپس حلقه های بادمجان را در روغن سرخ می کنیم. فقط زیاد نباید سرخ شود و بافتش سفت و برشته شود. دو عدد بادمجان باقی مانده را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله سوم

سپس درون تابه با کمی روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه سینه مرغ را خرد می کنیم. سپس یک تابه با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله چهارم

سپس درون تابه ای که روغن آن داغ شده است، تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. سینه های مرغ را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. سپس نمک و ادویه را اضافه می کنیم تا تفت بخورد. یک چهارم لیوان آب به تابه اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد.

مرحله پنجم

وقتی مرغ ها پخته شد و آب آن کشیده شد، از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد. سیب زمینی ها را شسته و با کمی آب می پزیم. سپس آب آن را خارج کرده و پوست می گیریم و به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله یک کاسه برداشته و سیب زمینی پخته را با سینه مرغ پخته شده و بادمجان نگینی سرخ شده مخلوط می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای ها را هم شسته و نگینی ریز خرد می کنیم و به مخلوط دیگر مواد اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

سپس خیار شور خرد شده، جعفری تازه خرد شده و گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم و به آرامی مواد را با هم مخلوط می کنیم. سس مایونز را اضافه کرده و نمک و فلفل را هم به آن اضافه می کنیم و مجددا خوب هم می زنیم تا حدی که مواد له نشود و آبکی نشود.

مرحله هشتم

قالب های تک نفره را سلفون می کشیم. بادمجان های ورقه ای را داخل قالب می چینیم. سپس مواد سالاد را داخل قالب پر می کنیم و با پشت قاشق کمی فشار می دهیم و درون یخچال می گذاریم تا استراحت کند و مزه ها به خورد هم برود.

مرحله نهم

بعد از ۴ تا ۶ ساعت، قالب ها را در ظرف سرو مناسب بر می گردانیم و سلفون را به راحتی از آن جدا می کنیم. سالاد قالبی بادمجان ما حاضر است و می توان در کنار غذا یا به تنهایی سرو نمود. این سالاد را ماندد سالاد الویه می توانیم به صورت غذای کامل سرو کنیم.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 1 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.