طرز تهیه شیرین پلو خوشمزه و مجلسی به روش قزوینی با مرغ

طرز تهیه شیرین پلو خوشمزه و مجلسی به روش قزوینی با مرغ

طرز تهیه شیرین پلو شیرین پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه  ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه سیب زمینی تنوری خوشمزه و رستورانی با پنیر

طرز تهیه سیب زمینی تنوری خوشمزه و رستورانی با پنیر

طرز تهیه سیب زمینی تنوری سیب زمینی تنوری یکی از پیش غذاهای بسیار خوشمزه و سالم است که به عنوان یک پیش غذا بین المللی در سراسر دنیا شناخته می شود. یکی …

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی زعفرانی برای ۴ نفر

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی زعفرانی برای ۴ نفر

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ باقالی پلو با مرغ مانند باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که بیشتر برای مجالس تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه سالاد تن ماهی

طرز تهیه سالاد تن ماهی با کلم با کرفس با ماکارونی مجلسی دونفره با قارچ shghn jk lhid

سالاد تن ماهی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تن ماهی۱ عدد ۱۸۰ گرمی
ساقه کرفس۲ عدد
پیاز قرمز۱ عدد بزرگ
خیار شور۴ عدد متوسط
جعفری۲ قاشق غذاخوری
سس مایونزیک سوم پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد تن ماهی

مرحله اول

برای تهیه سالاد تن ماهی مجلسی ابتدا تن ماهی را به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. قوطی کنسرو باید ۱۵ دقیقه بجوش تا از سالم بودن آن مطمئن شویم.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان، کنسرو تن ماهی را باز می کنیم و روغن اضافی آن را دور می ریزیم. در ادامه ساقه کرفس را به صورت مکعبی یا نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه تن ماهی داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله خیارشور، سیر و پیاز قرمز را به دلخواه با رنده درشت رنده می کنیم، یا اینکه به صورت نگینی خرد می کنیم و به کایه اضافه می کنیم. در ادامه جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم.

مرحله چهارم

حالا مواد سالاد را با هم به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. برای تهیه سس سالاد سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس به سالاد اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا سس را با مواد سالاد به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سس به خورد سالاد برود و سالاد به خوبی جا بیفتد.

مرحله ششم

در صورتی که تمایل داشته باشیم این سالاد را به صورت رژیمی تر با کالری کمتری تهیه کنیم، می توانی به جای استفاده از سس مایونز از ماست یونانی یا حدالمقدور از ترکیب ماست یونانی و سس مایونز استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 10 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.