مطالب پر بازدید
درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا بی‌حسی دست و پا می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد، از جمله مسمومیت دارویی، بیماری‌های اعصاب مرکزی مانند ام اس، سندروم تونل کارپال، مشکلات ستون فقرات، …

طرز تهیه سوسیس خوشمزه و مخصوص خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سوسیس خوشمزه و مخصوص خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سوسیس سوسیس یکی فراورده های محبوب گوشتی است که در انواع غذاهای فست فودی مثل سوسیس بندری و پیتزا مخلوط مورد استفاده قرار می گیرد. خیلی از افراد به دلیل …

طرز تهیه دیپ بادمجان ترکی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه دیپ بادمجان ترکی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه دیپ بادمجان دیپ بادمجان ترکی یکیک از انواع سس های خوشمزه و خاص کشور ترکیه است که به همراه انواع غذاهای سنتی سرو می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی ساده …

طرز تهیه سالاد سیب زمینی قالبی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی با ژامبون با مرغ قالبی با ماست آمریکایی ایتالیایی شویدی اتریشی

سالاد سیب زمینی یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۴ عدد
هویج۱ عدد
کنسرو ذرت¼ لیوان
کنسرو نخود فرنگی¼ لیوان
خیار شور۸ عدد متوسط
پیازچه۲ قاشق غذاخوری
شوید خشک۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه سالاد سیب زمینی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها و هویج را به صورت آبپز می پزیم، سپس پس از اینکه کمی خنک شدند به صورت نگینی خرد می کنیم و داخل ظرف سالادخوری می ریزیم. در ادامه ذرت و نخود فرنگی کنسروی را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در مرحله بعدی خیارشور را به صورت نگینی خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه پیازچه را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه شوید خشک به کاسه اضافه می کنیم. حالا مواد سالاد ما آماده است و باید سس سالاد را درست کنیم.

مرحله سوم

برای تهیه سس سالاد، سس مایونز را به همراه ماست چکیده، آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه کوچک مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. (می توانید فقط از سس مایونز استفاده کنید و ماست را حذف کنید که سلیقه ای می باشد)

 

مرحله چهارم

حالا سس را به مواد سالاد اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم تا مواد سالاد له نشوند. پس از اینکه سس را به خوبی با سالاد ترکیب کردیم، ظرف سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا سالاد خنک شود و سس به خورد سالاد برود سپس سرو می کنیم.

نکات تهیه سالاد سیب زمینی

سالاد سیب زمینی رژیمی

در صورتی که بخواهیم این سالاد خوشمزه را به صورت رژیمی تر با کالری کمتری درست کنیم بهتر است سس مایونز را حذف کنیم و به جای آن از ترکیب ماست چکیده کم چرب به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون استفاده کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 6 مهر 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.