طرز تهیه ترتیلا پنیری خوشمزه و مخصوص به روش مکزیکی
طرز تهیه ترتیلا پنیری نان تورتیلا یک نان مکزیکی است که از آن برای انواع غذای مکزیکی مثل تاکو و بوریتو استفاده می کنند. پخت این نان به مدت زمانی کمی احتیاج …
24 مورد از مهم ترین خواص و مضرات جوی دوسر برای سلامتی
خواص جوی دوسر جو دوسر، یک از انواع غلات بینظیر و بدون گلوتن است که بیشتر در صبحانه مصرف میشود. این غلات، غنی از فیبر غذایی (بتاگلوکان) و مواد معدنی است که …
طرز تهیه سالاد کلم و کالباس خوشمزه و مخصوص مجلسی
طرز تهیه سالاد کلم و کالباس سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد. …
طرز تهیه کوکو سیب زمینی با گوشت چرخ کرده به روش شمالی
طرز تهیه کوکو سیب زمینی با گوشت چرخ کرده
کوکو سیب زمینی با گوشت چرخ کرده یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این کوکوی خوشمزه دقیقا شبیه به کوکو سیب زمینی معمولی می باشد، با این تفاوت که در تهیه این کوکو از گوشت چرخ کرده هم استفاده می شود. این کوکوی خوشمزه طعمی ما بین کوکو سیب زمینی و کتلت گوشت دارد و به همین دلیل می تواند یک گزینه مناسب برای کسانی که دنبال غذاهای جدید هستند باشد. اندازه گوشت استفاده شده در این کوکو اختیاری می باشد و در صورتی که به غذاهای تهیه شده با گوشت علاقمند هستید می توانید مقدار گوشت چرخ کرده را بیشتر در نظر بگیرید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
سیب زمینی | 4 عدد متوسط |
گوشت چرخ کرده | 200 تا 300 گرم |
تخم مرغ | 2 تا 3 عدد |
پیاز | 1 عدد |
آرد سوخاری | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کوکو سیب زمینی با گوشت
مرحله اول
برای تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه با گوشت چرخ کرده ابتدا سیب زمینی ها را به همراه 2 تا 3 پیمانه آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سیب زمینی ها بپزند.
مرحله دوم
پس از اینکه سیب زمینی ها به طور کامل پختند، آنها را از قابلمه خارج می کنیم و کمی صبر می کنیم تا خنک شوند، سپس پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده می کنیم.
مرحله سوم
حالا سیب زمینی رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز را رنده می کنیم و آب اضافی آنرا به طور کامل می گیریم، سپس به کاسه حاوی گوشت و سیب زمینی اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله تخم مرغ و آرد سوخاری را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.
مرحله پنجم
پس از گذشت 30 دقیقه تا یک ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. کمی صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود.
مرحله ششم
در این مرحله به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کوکو بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم. در ادامه با کف دست کوکو را تخت می کنیم، سپس به آرامی درون روغن داغ قرار می دهیم تا سرخ شود.
مرحله هفتم
هر طرف کوکوها را با توجه به حرارت زیر تابه حدود 3 تا 5 دقیقه سرخ می کنیم تا کاملا طلایی شوند، سپس کوکوها را از روغن خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود.
مرحله هشتم
پس از اینکه روغن اضافی کوکوها را گرفتیم، آنها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. در ادامه مقداری گوجه فرنگی و خیارشور هم خرد می کنیم در کنار کوکوها می چینیم، سپس به همراه نان تازه سرو می کنیم.
- منبع :
- img from mehr.cook