خواص فلفل سیاه برای رحم، قاعدگی و دستگاه تناسلی!
خواص فلفل سیاه برای رحم فلفل سیاه، که به عنوان یکی از قدیمیترین و رایجترین ادویهها در جهان شناخته شده، نه تنها طعم دلنشینی به غذاها میبخشد، بلکه دارای خواص شگفتانگیزی برای …
طرز تهیه کباب بلدرچین خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه کباب بلدرچین کباب بلدرچین یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار مفید ایرانی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …
طرز تهیه خوراک گوشت و لوبیا خوشمزه به روش خانگی
طرز تهیه خوراک گوشت و لوبیا خوراک گوشت و لوبیا، یک خوراک بسیار خوشمزه و کامل است که از ترکیب لوبیا و گوشت چرخ کرده تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل …
طرز تهیه کوکو سیب زمینی زعفرانی خوشمزه به روش هتلی
طرز تهیه کوکو سیب زمینی زعفرانی
کوکو سیب زمینی زعفرانی یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار بین المللی است که معمولا در هتل ها سرو می شود. این کوکوی خوشمزه از نظر مواد شباهت زیادی به کوکو سیب زمینی معمولی دارد، البته تفاوت هایی هم بین این دو نوع کوکو وجود دارد. کوکو سیب زمینی زعفرانی علاوه بر اینکه دارای زعفران دم کرده می باشد، در تهیه آن از انواع سبزیجات معطر هم استفاده می شود که نوع سبزیجات سلیقه ای می باشد و می توانیم از سبزیجات مورد علاقه خود در تهیه این کوکو استفاده کنیم. این کوکوی خوشمزه به دلیل اینکه رنگ و طعم بسیار خوبی دارد به کوکوی سیب زمینی هتلی هم شهرت دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
سیب زمینی | 4 عدد متوسط |
تخم مرغ | 2 عدد |
گشنیز | 1 قاشق غذاخوری |
جعفری | 1 قاشق غذاخوری |
نعناع | 1 قاشق غذاخوری |
آرد نخودچی | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد متوسط |
زعفران دم کرده | 4 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت کوکوی سیب زمینی زعفرانی
مرحله اول
برای تهیه کوکوی سیب زمینی زعفرانی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم، سپس به همراه 2 پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سیب زمینی ها سریعتر آبپز شوند.
مرحله دوم
پس از اینکه سیب زمینی ها به طور کامل پختند، به آرامی پوست آنها را جدا می کنیم، سپس سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده می کنیم و داخل یک کاسه جادار و مناسب می ریزیم تا به طور کامل خنک شوند.
مرحله سوم
پس از اینکه سیب زمینی رنده شده به طور کامل خنک شد، تخم مرغ ها را به همراه زعفران دم کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه سبزیجات را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به کاسه می افزاییم.
مرحله چهارم
در این مرحله پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم و به دیگر مواد اضافه می کنیم. حالا مایه کوکو را با دست یا قاشق به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود.
مرحله پنجم
حالا در صورتی که مایه کوکو شل بود، آرد سوخاری را اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا مایه کوکو منسجم شود. ردر صورتی که زمان کافی داشته باشیم می توانیم به مایه کوکو کمی استراحت دهیم.
مرحله ششم
برای این منظور روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. پس از گذشت این زمان مایه کوکو را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله هفتم
حالا کمی روغن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی داغ شود. در ادامه به اندازه یک گردو از مایه کوکو بر می داریم و با دست آنرا به صورت گرد یا بیضی شکل می دهیم، سپس داخل روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود.
مرحله هشتم
پس از اینکه یک سمت کوکوها به خوبی سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به خوبی سرخ شود. در صورتی که بخواهیم این کوکو را سبک هتلی درست کنیم باید مایه کوکو را به صورت یک جا داخل تابه بریزیم.
مرحله نهم
پس از اینکه یک سمتش سرخ شد آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش سرخ شود، سپس به صورت تکه های مربع شکل برش می زنیم. در پایان کوکوها را داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان سرو می کنیم.
- منبع :
- img from Mary.food.cook