طرز تهیه سوهان عسلی خوشمزه با مغز دلخواه به روش بازاری

طرز تهیه سوهان عسلی خوشمزه با مغز دلخواه به روش بازاری

طرز تهیه سوهان عسلی سوهان عسلی یکی از انواع آبنبات های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که بیشتر در عید نوروز استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه …

طرز تهیه قطاب ساده و خانگی خوشمزه با فر و بدون فر

طرز تهیه قطاب ساده و خانگی خوشمزه با فر و بدون فر

طرز تهیه قطاب قطاب یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای یزد و کرمان می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه گوش فیل نازک و خوشمزه ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه گوش فیل نازک و خوشمزه ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه گوش فیل گوش فیل یکی از انواع شیرینی های محبوب و خوشمزه ایرانی است که بیشتر در ماه مبارک رمضان برای سفره های افطار تهیه می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه رولت کدو حلوایی

طرز تهیه رولت کدو حلوایی تنبل خوشمزه مجلسی xvc jidi v gj n pg hdd

رولت کدو حلوایی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. یکی از پر طرفدارترین خوراکی هایی که ما ایرانی ها در بلندترین شب سال یعنی شب یلدا سرو می کنیم کدو حلوایی است. می توانیم برای تنوع کدو حلوایی را به صورت شیرینی ها خوشمزه و مجلسی تهیه کنیم و در کنار دیگر خوراکی های شب یلدا سرو کنیم. البته اگر اهل مهمانی و دورهمی هستید می توانید این شیرینی خوشمزه را که نوعی شیرینی مخصوص فصل پاییز و زمستان محسوب می شود در فهرست شیرینی های مخصوص پذیرایی خود قرار دهید تا با یک تیر دو نشان بزنید، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم رولت کدو حلوایی
پوره کدو حلوایی⅔ پیمانه
آرد سفید¾ پیمانه
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
تخم مرغ3 عدد
پودر دارچین½ قاشق چایخوری
پودر شکر¾ پیمانه
نمک¼ قاشق چایخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
پودر تارتار¼ قاشق چایخوری
مواد لازم خامه رولت
پنیر خامه ای200 گرم
خامه قنادی200 گرم

دستور پخت رولت کدو حلوایی

مرحله اول

برای تهیه رولت کدو حلوایی مجلسی ابتدا کدو حلوایی را تمیز می شوییم و پوست می گیریم و به چند تکه تقسیم می کنیم و داخل پارچ غذاساز یا خرد کن می ریزیم و پوره شده تحویل می گیریم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

بیکینگ پودر را داخل آرد می ریزیم و از الک رد می کنیم و کنار می گذاریم. تخم مرغ ها را داخل پیاله ای می شکنیم ودر صورت سالم بودن سفیده آن ها را از زرده جدا می کنیم و هرکدام را جداگانه داخل کاسه ای می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله پودر تاتار را به سفیده اضافه می کنیم و با همزن برقی به حدی می زنیم که کمی مایه سفت شود و آنوقت نیمی از شکر را کم کم اضافه می کنیم و با همزن خوب می زنیم تا مایه کاملا سفت شود.

مرحله چهارم

سپس فر را روشن می کنیم و روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا قبل از اینکه رولت را داخل آن قرار می دهیم گرم شده باشد. در ادامه وانیل و پودر دارچین را به همراه باقی مانده شکر به زرده ها اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

سپس با همزن دستی می زنیم تا شکر به طور کامل حل شود و مایه یکدستی داشته باشیم و آنوقت پوره کدو حلوایی را اضافه می کنیم و با مواد خوب مخلوط می کنیم تا کاملا ترکیب شده و یکدست شوند.

مرحله ششم

در این مرحله ترکیب سفیده تخم مرغ را اضافه می کنیم و بلافاصله آرد را نیز کم کم به مواد می افزاییم و با لیسک به صورت دورانی مواد را مخلوط می کنیم تا مایه کاملا منسجم و یکدستی داشته باشیم.

مرحله هفتم

پس از آماده شدن مایه رولت، یک سینی مناسب در سایز 30 در 40 را انتخاب می کنیم و کف آن را چرب می کنیم، سپس کاغذ روغنی قرار می دهیم و مایه را داخل سینی می ریزیم و سطح روی آن را صاف می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله سینی را داخل فر قرار می دهیم تا به مدت تقریبا 15 دقیقه با همان درجه که در بالا اشاره کردیم روی نان رولت طلایی بشود. دقت کنید زیر رولت نباید خشک شده باشد پس بیش از حد داخل فر نماند.

مرحله نهم

بعد از پخت از داخل فر بیرون می آوریم و روی آن پارچه ای قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا از حرارت بیفتد.بعد از داخل سینی بیرون می آوریم و با همان کاغذ روغنی که همراه اش هست آرام رول می کنیم و کنار می گذاریم تا هم دمای محیط شود.

مرحله دهم

در این مدت که رولت خنک شود، خامه قنادی را داخل کاسه ای استیل می ریزیم و کاسه ای بزرگ تر را پر از یخ می کنیم و کاسه محتوی خامه را داخل کاسه پر از یخ قرار می دهیم و با دور کند ابتدا کمی خامه را می زنیم.

مرحله یازدهم

بعد با دورتند به مدت 7 دقیقه خوب می زنیم تا زمانیکه اگر کاسه را بر گردانیم خامه کاملا به کاسه چسبیده باشد و از جای خود تکان نخورد. می توانید پنیر خامه ای را نیز در وسطای هم زدن خامه اضافه کنید.

مرحله دوازدهم

حدودا باید 4 دقیقه که از هم زدن با دور تند گذشت و خامه فرم خود را تقریبا گرفته است پنیر را اضافه کنیم. حالا مجددا با همزن می زنیم تا مایه یکدست و صافی داشته باشیم. رولت که هم دمای محیط شد آرام بازش می کنیم.

مرحله سیزدهم

سپس کاغذ روغنی را از آن جدا می کنیم و ترکیب خامه و پنیر خامه ای را روی آن می ریزیم و با پالت کاملا پخش می کنیم و یکدست خامه را به همه جای نان رولت پخش می کنیم و آرام رول می کنیم.

مرحله چهاردهم

سپس داخل کاغذ روغنی می پیچیم و داخل فریزر قرار می دهیم تا به مدت 30 دقیقه کاملا خودش را بگیرد . پس از گذشت این زمان رولت را از فریزر بیرون می آوریم و کاغذ روغنی را از آن جدا می کنیم.

مرحله پازندهم

در این مرحله با یک کارد تیز رولت را به آرامی برش می زنیم و در ظرف مورد نظرمان می چینیم. در صورت تمایل می توانید قبل از برش زدن با شکلات بن ماری شده روی آن را تزئین کنید و بعد برش بزنید.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 27 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.