طرز تهیه شیرینی پای سیب

طرز تهیه پای سیب تصویری بدون فر پنجره ای آمریکایی با مایکروفر با پودر کیک اماده در پلوپز به زبان انگلیسی با آرد ذرت با مارمالاد لقمه ای کیک پای سیب و دارچین

شیرینی پای سیب یکی از انواع شیرینی ها محبوب در سراسر جهان است که به عنوان یک شیرینی بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چیشی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه شیرینی دانمارکی با پف زیاد در خانه مثل قنادی ها

مواد لازم پای سیب
آرد سفید۲٫۵ پیمانه
شکر۱ پیمانه
شیرنصف پیمانه
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
وانیل۱ پنس
پودر قند۴ قاشق غذاخوری
کره۷۵ گرم
تخم مرغ۳ عدد
روغن مایع۵۰ گرم
سیب۲ عدد
دارچین۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت پای سیب

مرحله اول

ابتدا کره، تخم مرغ و شیر را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای آشپزخانه هماهنگ شوند. پس از اینکه کره نرم شد آنرا به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا رنگ مخلوط کرمی شود.

مرحله دوم

پس از اینکه رنگ مخلوط شکر و تخم مرغ کرمی شد وانیل را اضافه می کنیم، نکته مهم در مورد اضافه کردن وانیل این است که مراقب باشید مقدار خیلی کمی فقط برای عطروانیل باید اضافه کنید، چون وانیل اگر بیش از حد ریخته شود شیرینی را تلخ می کند.

مرحله سوم

پس از اضافه کردن وانیل مواد را کمی مخلوط می کنیم سپس تخم مرغ ها را یک به یک اضافه می کنیم و با مخلوط شکر و کره به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا آرد را به با بکینگ پودر مخلوط کرده و دو مرتبه الک می کنیم تا صاف شود.

همچنین ببینید : طرز تهیه پیراشکی کرم دار خوشمزه و پفکی به روش بازاری

مرحله چهارم

در ادامه شیر را به همراه نصف آرد الک کرده به مخلوط کره، شکر و تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب میکس می کنیم تا مواد یکدست شوند، سپس باقیمانده آرد را کم کم اضافه می کنیم تا زمانی که مایه شیرینی کاملا یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا سیب ها را پوست می گیریم و به صورت ورقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه به سراغ پخت شیرینی می رویم، برای این منظور قالب های مخصوص پای سیب را یا کمی چرب می کنیم یا درون قالب ها کاغذ مخصوص پای سیب قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا یک پنجم حجم قالب های پای سیب را با مایه شیرینی پر می کنیم، سپس پودر قند و دارچین را با هم مخلوط می کنیم و سیب های ورقه شده را داخل مخلوط پودر قند و دارچین می غلتانیم سپس درون قالب های پای سیب قرار می دهیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه کیک هویج آمریکایی به همراه فوت و فن خوشمزه تر شدن

مرحله هفتم

البته می توانید سیب را داخل قالب قرار دهید و روی آن مقدار پودر قند و دارچین بریزید. حالا روی سیب ها را با مایه شیرینی پر می کنیم. توجه داشته باشید که تقریبا باید نصف حجم قالب ها خالی باشد تا جای کافی برای پف شیرینی ها باشد.

مرحله هشتم

فر را باید ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا به خوبی گرم شود، حالا قالب های شیرینی را داخل سینی فر قرار می دهیم و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا بپزند و به طور کامل پف کنند.

مرحله نهم

حالا صبر می کنیم تا شیرینی ها کمی خنک شوند سپس آنها را داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم. برای تزیین شیرینی ها هم می توانیم به سلیقه خود از پودر قند، پود پسته، شکلات آب شده یا هر چیز دیگری استفاده کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.