طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و فوری قالبی با بیسکوییت

طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و فوری قالبی با بیسکوییت

طرز تهیه کیک یخچالی کیکی یخچالی یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که به جای استفاده از فر در یخچال درست می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی و ترد خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی و ترد خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی شیرینی نارگیلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که شباهت زیادی به شیرینی گردویی دارد. این شیرینی خوشمزه هم تقریبا با روشی که شیرینی گردویی …

طرز تهیه شکلات تخته ای خوشمزه و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه شکلات تخته ای خوشمزه و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه شکلات تخته ای شکلات تخته ای یکی از انواع شکلات های خوشمزه بین المللی است که با روش های بسیار متنوعی تهیه می شود. از شکلات تخته ای می توان …

طرز تهیه شیرینی پای سیب

طرز تهیه پای سیب تصویری بدون فر پنجره ای آمریکایی با مایکروفر با پودر کیک اماده در پلوپز به زبان انگلیسی با آرد ذرت با مارمالاد لقمه ای کیک پای سیب و دارچین

شیرینی پای سیب یکی از انواع شیرینی ها محبوب در سراسر جهان است که به عنوان یک شیرینی بین المللی شناخته می شود. این شیرینی خوشمزه به دلیل طعم بسیار خوبی که دارد از معروف ترین شیرینی ها برای پذیرایی در مجالس و مهمانی ها محسوب می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پای سیب در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم پای سیب
آرد سفید۲٫۵ پیمانه
شکر۱ پیمانه
شیرنصف پیمانه
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
وانیل۱ پنس
پودر قند۴ قاشق غذاخوری
کره۷۵ گرم
تخم مرغ۳ عدد
روغن مایع۵۰ گرم
سیب۲ عدد
دارچین۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی پای سیب

مرحله اول

برای تهیه شیرینی پای سیب ابتدا کره، تخم مرغ و شیر را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای آشپزخانه هماهنگ شوند. پس از اینکه کره نرم شد آنرا به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا رنگ مخلوط کرمی شود.

مرحله دوم

پس از اینکه رنگ مخلوط شکر و تخم مرغ کرمی شد وانیل را اضافه می کنیم، نکته مهم در مورد اضافه کردن وانیل این است که مراقب باشید مقدار خیلی کمی فقط برای عطروانیل باید اضافه کنید، چون وانیل اگر بیش از حد ریخته شود شیرینی را تلخ می کند.

طرز تهیه شیرینی پای سیب

پس از اضافه کردن وانیل مواد را کمی مخلوط می کنیم سپس تخم مرغ ها را یک به یک اضافه می کنیم و با مخلوط شکر و کره به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا آرد را به با بکینگ پودر مخلوط کرده و دو مرتبه الک می کنیم تا صاف شود.

مرحله چهارم

در ادامه شیر را به همراه نصف آرد الک کرده به مخلوط کره، شکر و تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب میکس می کنیم تا مواد یکدست شوند، سپس باقیمانده آرد را کم کم اضافه می کنیم تا زمانی که مایه شیرینی کاملا یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا سیب ها را پوست می گیریم و به صورت ورقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه به سراغ پخت شیرینی می رویم، برای این منظور قالب های مخصوص پای سیب را یا کمی چرب می کنیم یا درون قالب ها کاغذ مخصوص پای سیب قرار می دهیم.

طرز تهیه شیرینی پای سیب

حالا یک پنجم حجم قالب های پای سیب را با مایه شیرینی پر می کنیم، سپس پودر قند و دارچین را با هم مخلوط می کنیم و سیب های ورقه شده را داخل مخلوط پودر قند و دارچین می غلتانیم سپس درون قالب های پای سیب قرار می دهیم.

مرحله هفتم

البته می توانید سیب را داخل قالب قرار دهید و روی آن مقدار پودر قند و دارچین بریزید. حالا روی سیب ها را با مایه شیرینی پر می کنیم. توجه داشته باشید که تقریبا باید نصف حجم قالب ها خالی باشد تا جای کافی برای پف شیرینی ها باشد.

مرحله هشتم

فر را باید ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا به خوبی گرم شود، حالا قالب های شیرینی را داخل سینی فر قرار می دهیم و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا بپزند و به طور کامل پف کنند.

طرز تهیه شیرینی پای سیب

حالا صبر می کنیم تا شیرینی ها کمی خنک شوند سپس آنها را داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم. برای تزیین شیرینی ها هم می توانیم به سلیقه خود از پودر قند، پود پسته، شکلات آب شده یا هر چیز دیگری استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 31 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.