طرز تهیه رولت هویج و گردوی مخصوص به روش سنتی ترکیه ای

طرز تهیه رولت هویج

طرز تهیه رولت هویج و گردو و بیسکویت ترکیه کیک بیسکویتی xvc jidi v gj  i d 

رولت هویج یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه بین المللی است که با روش های مختلفی تهیه می شود، برای مشهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم خمیر رولت
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ پیمانه
شیر½ پیمانه
روغن½ استکان
وانیل۵ گرم
بکینگ پودر۱۰ گرم
آرد۱٫۵ پیمانه
مواد میانی رولت
هویج۱ کیلوگرم
شکر۱ پیمانه
دارچین۱ قاشق چایخوری
مغز گردو۱ پیمانه

دستور پخت رولت هویج

مرحله اول

برای تهیه رولت هویج خوشمزه ابتدا هویج را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس داخل یک تابه مناسب می ریزیم و کمی تفت می دهیم. در ادامه شکر را به هویج اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا شکر به طور کامل در هویج حل شود.

مرحله دوم

در این مرحله تفت دادن هویج را تا زمانی که به طور کامل بپزد و آب آن کشیده شود ادامه می دهیم. پس از اینکه هویج پخت، گردو را خرد می کنیم و به همراه دارچین به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا مواد یکدست شوند.

مرحله سوم

پس از اینکه گردو و دارچین را اضافه کردیم، ممکن هویج مجددا آب بیندازد. در ادامه تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و آب اضافی موجود در تابه را دور می ریزیم. حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.

مرحله چهارم

در این مرحله داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس مخلوط هویج و گردو را به صورت یکدست کف سینی فر پهن می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه تخم مرغ و شکر را داخل یک کاسه مناسب مخلوط می کنیم تا حجیم شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله وانیل را به همراه شیر و روغن اضافه می کنیم و در حد یک دقیقه مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب شوند. در ادامه آرد را دو مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه مایه رولت آماده شد، آنرا روی مخلوط هویج و گردو می ریزیم و به صورت یکدست روی کل مواد پهن می کنیم. حالا سینی فر را درون فر که به طور کامل گرم شده است قرار می دهیم و صبر می کنیم تا اطراف خمیر رولت طلایی شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه خمیر رولت به طور کامل پخت، آنرا از فر خارج می کنیم، سپس با کاغذ روغنی آنرا رول می کنیم کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود. پس از اینکه خنک شد، انرا باز می کنیم و کاغذ روغنی را به آرامی جدا می کنیم.

مرحله هشتم

حالا مجددا آنرا به آرامی رول می کنیم چون ممکن است ترک بخورد باید خیلی با دقت این کار را انجام دهیم. در پایان کمی پودر قند روی رولت می پاشیم و آنرا به صورت دلخواه برش می زنیم و داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.