طرز تهیه کیک زعفرانی تابه ای خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه کیک زعفرانی تابه ای خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه کیک زعفرانی تابه ای کیک زعفرانی تابه ای یکی از انواع کیک های ساده خانگی است که می توانیم بدون فر آنرا در منزل درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه شیرینی سرغربیلی خوشمزه به روش گرگانی

طرز تهیه شیرینی سرغربیلی خوشمزه به روش گرگانی

طرز تهیه شیرینی سرغربیلی شیرینی سرغربیلی یکی از شیرینی های قدیمی و سنتی ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر گرگان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه کیک لحاف خوشمزه و پنبه ای به روش قنادی

طرز تهیه کیک لحاف خوشمزه و پنبه ای به روش قنادی

طرز تهیه کیک لحاف کیک لحاف یکی از انواع کیک های خوشمزه و معروف بین المللی است که با نام های بسیار متنوعی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه شیرینی لطیفه

طرز تهیه شیرینی لطیفه گردویی خانم گلاور پفکی با مایکروفر علت چسبندگی شیرینی لطیفه شیرازی خامه ای خانگی رنگی

شیرینی لطیفه یکی از انواع شیرینی های خامه ای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه نون خامه ای نارنجکی خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

مواد لازم برای ۱۵ شیرینی لطیفه
آرد سفید¾ لیوان
نشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوری سرخالی
شکر¾ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
پودر قند و پودر پستهبرای تزیین
خام فرم گرفتهبه مقدار کافی

دستور پخت شیرینی لطیفه

مرحله اول

ابتدا آرد سفید را به همراه نشاسته ذرت، نمک و بکینگ پودر با هم مخلوط می کنیم، سپس سه مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم. تخم مرغ ها را از یخچال خارج می کنیم و زرده و سفیده های آنرا از هم جدا می کنیم.

مرحله دوم

حالا سفیده تخم مرغ را در یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی می زنیم تا کاملا کف کند، سپس نصف شکر را اضافه می کنیم و هم زدن را تا جایی که سفیده کاملا فرم بگیرد ادامه می دهیم ( وقتی ظرف سفیده را برگردانیم نباید بریزد)

مرحله سوم

حالا سفیده تخم مرغ را در یخچال قرار می دهیم و زرده را به همراه باقیمانده شکر در یک ظرف مناسب به مدت ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا کشدار و کرم رنگ شود. در ادامه سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج می کنیم و به ظرف حاوی زرده اضافه می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه رولت خامه ای مخصوص و خوشمزه به روش قنادی

مرحله چهارم

پس از اضافه کردن زرده به آرامی مواد را با لیسک فولد می کنیم تا پف سفیده نخوابد. پس از اینکه زرده مخلوط شد، مخلوط آرد را کم کم اضافه می کنیم و به صورت دورانی فولد می کنیم تا مایه شیرینی شکل بگیرد و مواد به خوبی ترکیب شوند.

مرحله پنجم

حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس مایه شیرینی را داخل قیف با ماسوله ساده می ریزیم، داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار می دهیم و روی آن مایه شیرینی را به صورت دایره های یکسان با فاصله قیف می زنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه قیف زدن تمام شد مقداری پودر قند روی مایه شیرینی درون سینی فر الک می کنیم. در ادامه شیرینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر که از قبل کاملا گرم شده است قرار می دهیم تا شیرینی ها پف کنند و بپزند.

همچنین ببینید : طرز تهیه شیرینی ناپلئونی مجلسی به روش آشپزخانه کوچک من

مرحله هفتم

زمانی که کف شیرینی طلایی شد و به خوبی پف کردند، آنها را از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شوند. حالا خامه فرم گرفته را داخل قیف با ماسوله شکوفه می ریزیم و بین شیرینی ها را به مقدار دلخواه خامه می زنیم.

مرحله هشتم

پس از خامه زدن یک کپسول کاغذی دور شیرینی قرار می دهیم و شیرینی ها را داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم. در آخر شیرینی ها را با پودر قند و پودر پسته یا شکلات ذوب شده تزیین می کنیم و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شوند.

نکات پخت شیرینی لطیفه

شیرینی لطیفه در مایکروفر

برای تهیه شیرینی لطیفه در مایکروفر ابتدا مایکروفر را با حرارت ۱۶۰ تا ۱۶۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس شیرینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه درون مایکروفر قرار می دهیم تا طلایی شوند، سپس شیرینی ها را از مایکروفر خارج می کنیم و خامه می زنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 2 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/fatemeh.mahdinia
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.