طرز تهیه شیرینی اکلر

طرز تهیه شیرینی اکلر شف طیبه اینستاگرام شکلاتی دسر شیرینی اکلر چیست xvc jidi advdkd h gv

شیرینی اکلر یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و معروف بین المللی است که اصالت آن متعلق به فرانسه می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چیشی همراه باشید.

مواد لازم کرم شیرینی
شیر۱ لیتر
کره۵۰ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
آرد۱ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوری
شکر½ لیوان
پودر کرم شانتی۱ بسته

دستور تهیه کرم شیرینی

مرحله اول

برای تهیه کرم شیرینی ابتدا شیر را به همراه شکر، آرد، نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیمف سپس مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا کرم شیرینی غلیظ شود.

مرحله دوم

پس از اینکه کرم شیرینی به غلظتی شبیه فرنی رسید، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم و کره و وانیل را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند. حالا مواد را کنار می گذاریم تا کمی خنک شوند.

مرحله سوم

پس از گذشت ۱۰  دقیقه که مواد از حرارت افتادند، پودر کرم شانتی را اضافه می کنیم و با همزن برقی با دور تند مخلوط می کنیم تا کرم فرم بگیرد. پس از فرم گرفتن کرم ، آنرا تا زمان آماده شدن شیرینی ها در یخچال قرار می دهیم.

مواد لازم شیرینی اکلر
آرد سفید۱ لیوان
آب۱ لیوان
قند۲ حبه
تخم مرغ۴ عدد
وانیل¼ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
کره۱۰۰ گرم
شکلات تخته ای۱۵۰ گرم

دستور پخت شیرینی اکلر

مرحله اول

برای تهیه شیرینی اکلر فرانسوی ابتدا آب را به همراه کره هم دمای محیط، شکر و نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا مواد را مخلوط می کنیم تا کره به طور کامل در آب حل شود.

مرحله دوم

زمانی که آب شروع به زدن قل های ریز کرد، آرد را به همراه وانیل به قابلمه اضافه می کنیم و با یک قاشق چوبی مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری یکدست و منسجم به دست بیاید. حدود ۵ تا ۸ دقیقه خمیر را روی حرارت مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه خمیر آماده شد قابلمه را زار وی حرارت کنار می گذاریم و ۱۵ دقیقه زمان می دهیم تا خمیر ولرم شود، سپس تخم مرغ ها را یک به یک به خمیر اضافه می کنیم و هر کدام را یک دقیقه با همزن می زنیم تا با خمیر یکدست شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه خمیر با تخم مرغ ها یکدست شد، آنرا داخل قیف با ماسوره ساده می ریزیم. در ادامه داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس مایه شیرینی را به صورت نوراهای ۵ سانتی روی کاغذ روغنی پایپ می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه تمام مایه شیرینی را داخل سینی فر پایپ کردیم، سینی فر را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درون فری که از ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا شیرینی ها به طور کامل بپزند.

مرحله ششم

پس از اینکه پخت شیرینی ها به پایان رسید، آنها را از فر خارج می کنیم و ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا خنک شوند، سپس بین دو هر شیرینی را با کرم پر می کنیم و با فشار دست شیرینی ها را به آرامی به هم می چسبانیم.

مرحله هفتم

در این مرحله شکلات تخته ای را به روش بن ماری روی بخار آب ذوب می کنیم، سپس داخل قیف یک بار مصرف می ریزیم. در ادامه شیرینی ها را داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم و با شکلات ذوب شده تزیین می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.