طرز تهیه گز آردی خانگی و خوشمزه اصفهانی به روش بازاری

طرز تهیه گز آردی خانگی و خوشمزه اصفهانی به روش بازاری

طرز تهیه گز آردی گز آردی یکی از شیرینی های سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که بیشتر در شهرهای اصفهان و یزد تولید می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه و مجلسی پفکی و پف دار

طرز تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه و مجلسی پفکی و پف دار

طرز تهیه پنکیک شکلاتی پنکیک شکلاتی یکی از انواع صبحانه های خوشمزه و بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این پنکیک خوشمزه تفاوتی با پنکیک ساده ندارد، …

طرز تهیه رولت خامه ای خانگی خوشمزه و طرح دار در منزل

طرز تهیه رولت خامه ای خانگی خوشمزه و طرح دار در منزل

طرز تهیه رولت خامه ای رولت خامه ای یکی از انواع شیرینی های خامه ای و تَر بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است که با دستورها و طرح های بسیار متنوعی تهیه …

طرز تهیه کیک ماست

طرز تهیه کیک ماست با پف زیاد اسفنجی مرحله به مرحله بدون فر شکلاتی دو رنگ xvc jidi  d lhsj

کیک ماست یکی از انواع کیک نرم و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای میان وعده تهیه می شود. این کیک خوشمزه بافتی پنبه ای دارد و برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک ماست در ادامه با سایت چیشی همراه باشید.

مواد لازم کیک ماست
آرد قنادی۳ لیوان
تخم مرغ۴ عدد
شکریک پنجم لیوان
روغن مایع½ لیوان
ماست۱ لیوان
وانیل۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
لیمو ترش تازه۱ عدد

دستور پخت کیک ماست

مرحله اول

برای تهیه کیک مجلسی با ماست ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط یکسان شوند، سپس به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و چند دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شوند.

مرحله دوم

در این مرحله ماست و روغن مایع را کم کم به کاسه اضافه می کنیم و با همزن مخلوط می کنیم تا مواد با هم یکدست شوند. اضافه کردن آب لیمو ترش اختیاری است ولی طعم بسیار خوبی به کیک می دهد، حالا آب لیمو ترش را نیز اضافه می کنیم.

مرحله سوم

مواد را در حدی مخلوط می کنیم که آب لیمو ترش با دیگر مواد ترکیب شود، سپس آرد را به همراه بکینگ پودر سه مرتبه الک می کنیم و کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس قالب مورد نظرمان را با روغن جداکننده کیک یا کاغذ روغنی پوشش می دهیم و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم، سپس قالب را سه مرتبه محکم به سطح کار می کوبیم.

مرحله پنجم

حالا قالب را در طبقه وسط فر که از قبل به طور کامل گرم شده است قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۴۰ دقیقه تا ۱ ساعت بپزد. چون دمای فرهای مختلف با هم متفاوت است پس از ۴۰ دقیقه باید کیک را تست کنیم.

مرحله ششم

برای تست پخت کیک، یک عدد خلال دندان در مرکز کیک فرو می کنیمف پس از اینکه خلال دندان را خارج کردیم، اگر چیزی به ان نچسبیده بود یعنی کیک ما اماده است. در پایان اجازه می دهیم کیک خنک شودف سپس برش می زنیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.