طرز تهیه کیک شربتی

طرز تهیه کیک شربتی شیرازی خانم صرافها نارگیلی باقلوا شف طیبه کاکائویی مغزدار پسته شربتی

کیک شربتی یکی از انواع کیک ها خوشمزه و پرطرفدار کافی شاپی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه کیک اسفنجی ساده در توستر برای ۸ نفر بدون فر

مواد لازم کیک شربتی
آرد۲ لیوان
شکر۱ لیوان
تخم مرغ۴ عدد
روغن مایع۱ لیوان
ماست۱ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
پودر هل۱ قاشق چایخوری
شربت بار۱ لیوان

دستور پخت کیک شربتی

مرحله اول

ابتدا شکر و روغن مایع را به مدت ۷ دقیقه با دور تند همزن می زنیم، سپس تخم مرغ ها را یک به یک اضافه می کنیم و هر کدام را به مدت ۲ دقیقه مخلوط می کنیم. در ادامه پودر هل و ماست را اضافه کردن و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و در سه مرحله به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مواد را به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا ماسه کیک یکدست شود. مخلوط کردن را تا جایی که گلوله ای در مایه کیک نباشد ادامه می دهیم.

مرحله سوم

حالا داخل قالب مناسب (۲۲ در ۲۲ سانتی متر) را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم و با مقدار کمی روغن آنرا چرب می کنیم، سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و قالب را چند بار محکم به سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود.

همچنین ببینید : طرز تهیه کیک شکلاتی آسان و خوشمزه اسفنجی ترد و مجلسی

مرحله چهارم

فر را از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس قالب را به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کیک به طور کامل بپزد. پس از پخت چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی کیک طلایی شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه روی کیک طلایی شد انرا از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا از دما بیفتد، سپس کاغذ روغنی را جدا می کنیم و کیک را به صورت بر عکس داخل فر قرار می دهیم گریل را روشن می کنیم تا دو سمت کیک طلایی شود.

مرحله ششم

پس از اینکه دو سمت کیک طلایی شد آنرا از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا با دمای محیط هماهنگ شود سپس کیک را به صورت مربعی برش می زنیم. در ادامه شربت هم دمای محیط را روی کیک می ریزیم و کیک را به صورت سلفون کشیده در یخچال قرار می دهیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه چیز کیک یخچالی به صورت مرحله به مرحله به روش نیویورکی

مرحله هفتم

برای اینکه شربت به خورد کیک برود باید به مدت ۲ ساعت در یخچال بماند. نکته در مورد این کیک این است که حتما باید کیک و شربت هم دمای محیط باشند تا کیک خمیر نشود. برای مشاهده اموزش شربت هم به مطلب طرز تهیه شربت بار مراجعه نمایید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.