طرز تهیه کرم پاتیسیر اصل فرانسوی برای کیک و شیرینی

طرز تهیه کرم پاتیسیر

طرز تهیه کرم پاتیسیر رزا منتظمی برای روی کیک با کرم پاتیسیر کرم کیک پیراشکی دانمارکی پاتیسیر و کرمفیل

کرم پاتیسیر مانند شیر عسلی برای تهیه انواع دسر، شیرینی، تارت و پیراشکی مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کرم پاتیسیر
زرده تخم مرغ۲ عدد
آرد۱ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری
شیر۱ پیمانه
شکر¼ پیمانه
وانیل¼ قاشق چایخوری
کره۳۰ گرم

دستور تهیه کرم پاتیسیر

مرحله اول

ابتدا شیر را روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود، سپس زرده های تخم مرغ را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، حالا شکر، وانیل، نشاسته ذرت و آرد را به زرده های اضافه می کنیم و با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه مواد یکدست شدند و دانه های شکر تقریبا حل شد، شیر گرم را کم کم اضافه می کنیم و به صورت مداوم هم می زنیم. این مرحله خیلی مهم است چون اگر مواد را تند تند هم نزنیم شیر گرم باعث سفت شدن زرده تخم مرغ می شود.

مرحله سوم

پس از اینکه تمام شیر را اضافه کردیم و مواد را به طور کامل یکدست شدند، آنها را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت متداوم مواد را مخلوط می کنیم چون اگر هم زدن را ادامه ندهیم مواد خیلی سریع سفت می شود.

مرحله چهارم

هم زدن را ادامه می دهیم تا مواد به غلظت مورد نظرمان برسد، نکته مهم در این مرحله این است که کرم پس از سرد شدن غلیظ تر می شود. اگر می خواهید رنگ کرم تان زرد شود باید کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم

اضافه کردن کره به این کرم اختیاری است ولی در صورت تمایل باید یک دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت کره را اضافه کنید و با دیگر مواد مخلوط کنید. در پایان روی کرم را با دستمال نخی می پوشانیم تا در دمای محیط خنک شود.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 8

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.