طرز تهیه کرم پاتیسیر اصل فرانسوی برای کیک و شیرینی
طرز تهیه کرم پاتیسیر
کرم پاتیسیر مانند شیر عسلی برای تهیه انواع دسر، شیرینی، تارت و پیراشکی مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم کرم پاتیسیر | |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱ پیمانه |
شکر | ¼ پیمانه |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
کره | ۳۰ گرم |
دستور تهیه کرم پاتیسیر
مرحله اول
ابتدا شیر را روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود، سپس زرده های تخم مرغ را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، حالا شکر، وانیل، نشاسته ذرت و آرد را به زرده های اضافه می کنیم و با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه مواد یکدست شدند و دانه های شکر تقریبا حل شد، شیر گرم را کم کم اضافه می کنیم و به صورت مداوم هم می زنیم. این مرحله خیلی مهم است چون اگر مواد را تند تند هم نزنیم شیر گرم باعث سفت شدن زرده تخم مرغ می شود.
مرحله سوم
پس از اینکه تمام شیر را اضافه کردیم و مواد را به طور کامل یکدست شدند، آنها را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت متداوم مواد را مخلوط می کنیم چون اگر هم زدن را ادامه ندهیم مواد خیلی سریع سفت می شود.
مرحله چهارم
هم زدن را ادامه می دهیم تا مواد به غلظت مورد نظرمان برسد، نکته مهم در این مرحله این است که کرم پس از سرد شدن غلیظ تر می شود. اگر می خواهید رنگ کرم تان زرد شود باید کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.
مرحله پنجم
اضافه کردن کره به این کرم اختیاری است ولی در صورت تمایل باید یک دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت کره را اضافه کنید و با دیگر مواد مخلوط کنید. در پایان روی کرم را با دستمال نخی می پوشانیم تا در دمای محیط خنک شود.
- منبع :
- img from instagram.com/banooyenemoone2