طرز تهیه بستنی لیمویی خوشمزه و مخصوص کافی شاپی

طرز تهیه بستنی لیمویی خوشمزه و مخصوص کافی شاپی

طرز تهیه بستنی لیمویی بستنی لیمویی یکی از انواع بستنی های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متفاوتی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی …

طرز تهیه ژله رولی یا رولتی شیک و حرفه ای به روش رستورانی

طرز تهیه ژله رولی یا رولتی شیک و حرفه ای به روش رستورانی

طرز تهیه ژله رولی ژله رولی یکی از انواع دیزاین های ژله بستنی ساده می باشد که باعث زیبایی هر چه بیشتر سفره شما خواهد شد. این ژله خوشمزه با ظاهر جذابی …

طرز تهیه کمپوت آلبالو به روش بازاری با ماندگاری طولانی مدت

طرز تهیه کمپوت آلبالو به روش بازاری با ماندگاری طولانی مدت

طرز تهیه کمپوت آلبالو کمپوت آلبالو یکی از پرطرفدار ترین کمپوت ها در میان مردم است. این کمپوت از لحاظ طعم و ظاهر بسیار خاص و جذاب است. اگر شما به میوه …

طرز تهیه کرم پاتیسیر

طرز تهیه کرم پاتیسیر رزا منتظمی برای روی کیک با کرم پاتیسیر کرم کیک پیراشکی دانمارکی پاتیسیر و کرمفیل

کرم پاتیسیر مانند شیر عسلی برای تهیه انواع دسر، شیرینی، تارت و پیراشکی مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کرم پاتیسیر
زرده تخم مرغ۲ عدد
آرد۱ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری
شیر۱ پیمانه
شکر¼ پیمانه
وانیل¼ قاشق چایخوری
کره۳۰ گرم

دستور تهیه کرم پاتیسیر

مرحله اول

ابتدا شیر را روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود، سپس زرده های تخم مرغ را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، حالا شکر، وانیل، نشاسته ذرت و آرد را به زرده های اضافه می کنیم و با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه مواد یکدست شدند و دانه های شکر تقریبا حل شد، شیر گرم را کم کم اضافه می کنیم و به صورت مداوم هم می زنیم. این مرحله خیلی مهم است چون اگر مواد را تند تند هم نزنیم شیر گرم باعث سفت شدن زرده تخم مرغ می شود.

مرحله سوم

پس از اینکه تمام شیر را اضافه کردیم و مواد را به طور کامل یکدست شدند، آنها را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت متداوم مواد را مخلوط می کنیم چون اگر هم زدن را ادامه ندهیم مواد خیلی سریع سفت می شود.

مرحله چهارم

هم زدن را ادامه می دهیم تا مواد به غلظت مورد نظرمان برسد، نکته مهم در این مرحله این است که کرم پس از سرد شدن غلیظ تر می شود. اگر می خواهید رنگ کرم تان زرد شود باید کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم

اضافه کردن کره به این کرم اختیاری است ولی در صورت تمایل باید یک دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت کره را اضافه کنید و با دیگر مواد مخلوط کنید. در پایان روی کرم را با دستمال نخی می پوشانیم تا در دمای محیط خنک شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 11 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/banooyenemoone2
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.