طرز تهیه شیرینی پاریس برست خوشمزه و مخصوص فرانسوی
طرز تهیه شیرینی پاریس برست
شیرینی پاریس برست یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه که یکی از معروف ترین شیرینی های کشور فرانسه است، نوعی شیرینی مجلسی محسوب می شود که برای پذیرایی در مهمانی های خاص مورد استفاده قرار می گیرد. نکته جالب در مورد شیرینی پاریس برست این است که این شیرینی از نظر ظاهری شباهت زیادی به شیرینی خامه ای یا همان نون خامه ای نارنجکی ما ایرانی ها دارد. پس اگر به شیرینی های خامه ای علاقمند هستید حتما این شیرینی خوشمزه و لاکچری را در منزل تهیه کنید، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی فرانسوی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی پاریس برست | |
آرد سفید | 1 پیمانه |
آب | 1 پیمانه |
کره | 100 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
نمک | 1 پنس |
خامه فرم گرفته | به مقدار کافی |
دستور پخت شیرینی پاریس برست
مرحله اول
برای تهیه شیرینی پاریس برست فرانسوی ابتدا آرد را از الک رد می کنیم و کنار می گذاریم. کره را داخل قابلمه ای قرار می دهیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا ذوب شود و آب ،شکر و نمک به آن اضافه می کنیم.
مرحله دوم
سپس اجازه می دهیم تا شکر به طور کامل حل شود و شروع کند به جوشیدن. در ادامه آرد را به صورت یک باره به قابلمه اضافه می کنیم و با قاشق چوبی سریع مواد را مخلوط می کنیم تا آرد داخل مواد گلوله نشود.
مرحله سوم
در این مرحله خمیر را مرتبا با قاشق باز می کنیم و جمع می کنیم و زیر و رو می کنیم تا رطوبت داخل خمیر کاملا خارج شود و همین طور خمیر خنک شود. حدودا 10 دقیقه زمان می برد تا خمیر به طور کامل آماده شود.
مرحله چهارم
خمیر که به صورت ملایم خنک شد، به صورتی که خمیر نه خیلی داغ باشد که دست بسوزد و تخم مرغ داخل آن بپزد و نه خیلی سرد شده باشد، همین که دست به آن می زنیم خمیر ملایمی داشته باشیم.
مرحله پنجم
حالا خمیر را داخل یک کاسه مناسب قرار می دهیم، سپس تخم مرغ ها را اول در پیاله ای می شکنیم اگر سالم بودن به خمیر اضافه می کنیم و با همزن برقی دور تند خوب می زنیم تا کاملا خمیر یکدست شود.
مرحله ششم
به آخرین تخم مرغی که اضافه می کنیم وانیل را می افزاییم و به مایه خیر اضافه می کنیم.سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم و روی 200 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت 10 دقیقه گرم شود.
مرحله هفتم
کف سینی فر را کاغذ روغنی قرار می دهیم. ماسوره گرد یا ستاره ای و یا هر مدلی که تمایل داریم را داخل قیف قرار می دهیم و خمیر را داخل آن می ریزیم و با فاصله خمیر را به هر صورت که تمایل داریم روی سینی پایپ می کنیم.
مرحله هشتم
باید توجه کنیم که خیلی نازک یا ضخیم بودن پایپ ها باعث می شود تا نان ها پخت یکسانی نداشته باشند.برای همین اگر به صورت حلقه ای پایپ می کنیم دو مرتبه روی هم انجام می دهیم تا نان ها نازک نشوند.
مرحله نهم
اگر دوست داشته باشید می توانید بعد از پایپ کردن روی نان ها با قلمو آغشته کرده با سفیده تخم مرغ کاور کنید و کمی پرک بادام و پودر قند روی آن ها الک کنیم، با این کار ظاهر شیرینی ها مجلسی تر می شود.
مرحله دهم
در این مرحله سینی را داخل فر قرار می دهیم تا با همان 200 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه نان ها بپزند.می توانید در آخر که از پخت نان ها مطمئین شدیم گریل را به مدت 1 دقیقه روشن کنیم تا نان های خوش رنگ تری داشته باشیم.
مرحله یازدهم
نان های را از داخل فر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم و کنار می گذاریم و روی ان ها پارچه ای قرار می دهیم تا خشک نشوند و خنک شوند.بعد نان ها را برش می زنیم و داخل آن ها را با خامه فرم گرفته پر می کنیم و در دیس می چینیم.نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- ۱۵ عکس از اورگانایزر مدرن و کاربردی کابینت؛ چیدمانهای خلاقانه و کاربردی
- تزیین شیک دستمال سفره؛ ۱۵ مدل خیرهکننده که میز پذیرایی رو جذابتر میکنه
- انگشتر نگین دار لوکس | جدید مدلهای انگشتر نگین دار با طراحیهای خاص! +عکس
- دسته کلید فانتزی؛ ۱۵ طراحی شیک و بامزه برای افزودن زیبایی به کلیدها
- پیراهن چین چینی دخترونه که هر دختری باید داشته باشه؛ ۱۵ طرح دلبر
- منبع :
- img from laya.rezghi