مطالب پر بازدید
طرز تهیه نان روغنی سبزوار خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه نان روغنی سبزوار خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه نان روغنی سبزوار نان روغنی سبزوار یکی از انواع نان های خوشمزه و سنتی ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتا متعلق به شهر سبزوار می باشد. …

درمان گزگز دست و پا: راهکارهای نوین و طب سنتی

درمان گزگز دست و پا: راهکارهای نوین و طب سنتی

درمان گزگز دست و پا بسیاری از ما تجربه حس گزگز در اندام‌های خود را داریم، پدیده‌ای که بیشتر اوقات به دلیل قرار گرفتن در وضعیت‌های نامناسب بدنی اتفاق می‌افتد و معمولاً …

طرز تهیه کیک دایجستیو خوشمزه و مخصوص به روش کافی شاپی

طرز تهیه کیک دایجستیو خوشمزه و مخصوص به روش کافی شاپی

طرز تهیه کیک دایجستیو کیک دایجستیو یکی از انواع کیک های بسیار محبوب بین المللی است که بافت بسیار نرمی دارد و برای میان وعده یا عصرانه مناسب می باشد، برای مشاهده …

طرز تهیه شیرینی مادلن خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی مادلن

طرز تهیه شیرینی مادلن انگلیسی پرتقالی فرانسوی به خانه برمیگردیم قالب شف طیبه خانگی xvc jidi advdkd lhngdk

شیرینی مادلن یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به فرانسه می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی مادلین
آرد ۳ صفر۱۲۵ گرم
تخم مرغ۲ عدد
سفید تخم مرغ۱ عدد
شکر۱۰۰ گرم
رنده پوست لیمو۲ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
کره۱۱۰ گرم
تخم خرفه۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
وانیل۱ قاشق چایخوری

دستور پخت شیرینی مادلن

مرحله اول

برای تهیه شیرینی مادلین فرانسوی ابتدا آرد سفید را به همراه بکینگ پودر و نمک با هم ترکیب می کنیم، سپس مواد را دو مرتبه الک می کنیم و با تخم خرفه مخلوط می کنیم، سپس داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ ها راب ه همراه سفیده تخم مرغ، شکر، وانیل، آب لیمو ترش و رنده پوست لیمو داخل یک کاسه مناسب به مدت حدودا ۱۰ دقیقه ترکیب می کنیم تا مواد حالت فومی بگیرند، سپس به کاسه حاوی مخلوط آرد اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس در آخر کره ذوب شده را اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. پس از اینکه مایه شیرینی آماده شد، روی آنرا با سلفون می پوشانیم.

مرحله چهارم

حالا کاسه را در یخچال قرار می دهیم و اجازه می دهیم مایه شیرینی به مدت ۴۵ دقیقه استراحت کند. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس مایه شیرینی را از یخچالل خارج می کنیم.

مرحله پنجم

حالا قالب های مدلین را با روغن جدا کننده کیک یا روغن مایع چرب می کنیم (می توانیم از قالب کاپ کیک هم استفاده کنیم)، سپس قالب ها را تا نیمه از مایه شیرینی پر می کنیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند.

مرحله ششم

پس از اینکه اطراف شیرینی ها طلایی شدند، می توانیم آنها را از فر خارج کنیم. در پایان شیرینی ها را از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا کاملا خنک شوند، سپس آنها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : جمعه 18 مهر 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.