طرز تهیه خورش ماست

طرز تهیه خورش ماستطرز تهیه خورش ماست شمالی برای 6 نفر با ثعلب هندی خورشت ماست کشدار برای کشدار شدن در تهران با عسل علت شل شدن همدان فوت و فن xvc jidi o va lhsj

خورش ماست یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شهر اصفهان است که در این شهر بیشتر از این غذا به عنوان دسر استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گردن گوسفند۲۵۰ گرم
شکرنصف پیمانه
پیاز۱ عدد متوسط
ماست پر چرب۳ پیمانه
خلال بادام۱ قاشق غذاخوری
مغز گردو۱ قاشق غذاخوری
گلاب۱ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه اندازه کافی
خلال پسته و زرشکبرای تزیین

دستور پخت خورش ماست

مرحله اول

برای تهیه خورش ماست اصفهانی ابتدا قابلمه ای متناسب با مقدار گوشت را انتخاب می کنیم و آب را پر از آب می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و از وسط نصف می کنیم و همراه گوشت گردن داخل قابلمه قرار می دهیم.

مرحله دوم

سپس کمی زردچوبه نیز به گوشت اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ابتدا زیاد می کنیم تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید و بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا به مرور زمان خوب گوشت پخته شود.

مرحله سوم

سپس گوشت که پخته شد شعله را خاموش می کنیم و گوشت گردن را داخل صافی قرار می دهیم و کنار می گذاریم تا خنک شود و بعد گوشت ها را از استخوان ها جدا می کنیم و داخل قابلمه ای می ریزیم و خوب گوشت را می کوبیم تا کشدار شود و رنگ آن به سفیدی بزند.

مرحله چهارم

این قسمت مهمترین فوت داشتن خورش ماست خوب و کشدار است. آنوقت در قابلمه ای ماست را می ریزیم و شکر را به آن می افزاییم و خوب با همزن دستی مواد را مخلوط می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم.

مرحله پنجم

سپس با قاشق مداوم هم می زنیم تا ماست شروع کند به زدن حباب و جوش زدن که بهترین زمان برای افزودن گوشت کوبیده شده به مواد داخل قابلمه است که اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله ششم

سپس مغز گردو ،خلال بادام،گلاب،زعفران دم کرده و کمی نمک را نیز می افزاییم و مجددا مواد را مخلوط می کنیم. هر چند دقیقه یکبار مواد را مخلوط می کنیم.پس از اینکه خورش ماست به غلظت رسید شعله را خاموش می کنیم.

مرحله هفتم

حالا صبر می کنیم تا خورش ماست کمی خنک شود و از حرارت بیفتد، سپس آنرا در ظرف مورد نظر می کشیم و با زرشک و خلال پسته آن را تزئین می کنیم. اصل این خورشت را باید به مدت ۱۲ ساعت داخل یخچال قرار بدهیم و بعد سرو کنیم.

مرحله هشتم

کسانی که منع مصرف گوشت قرمز دارند می توانند به جای گوشت قرمز از ۴۰۰ گرم گوشت مرغ به صورت جایگزین استفاده کنند و همین طور از خامه و زرده تخم مرغ نیز داخل خورش ماست می توانید استفاده کنید که بستگی به ذائقه شما دارد.نوش جان

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.