طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت رستورانی بدون فر با مایکروویو نکات ایتالیایی ریش ریش  djch rhv   aj

پیتزا قارچ و گوشت یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای رنگی۳ قاشق غذاخوری
قارچ۱۵۰ گرم
سس پیتزا۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
آویشن۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
خمیر پیتزا۱ عدد بزرگ

دستور پخت پیتزا قارچ و گوشت

مرحله اول

برای تهیه پیتزا قارچ و گوشت رستورانی ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقدار خیلی کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم، پس از اینکه پیاز طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و گوشت را به خوبی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند. در ادامه نصف فنجان آب جوش به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا گوشت به طور کامل بپزد.

مرحله سوم

حالا مقداری از قارچ و فلفل دلمه ای رنگی را برای تزیین روی پیتزا کنار می گذاریم و باقیمانده آنرا به تابه حاوی گوشت اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی موجود در تابه به طور کامل کشیده شود و قارچ و فلفل دلمه ای نرم شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شودف سپس خمیر پیتزا را درون قالب یا سینی فر قرار می دهیم. در ادامه سس مخصوص پیتزا را روی خمیر پیتزا به صورت یکدست پخش می کنیم.

مرحله پنجم

حالا دو سوم پنیر پیتزا را روی خمیر پیتزا به صورت پخش می ریزیمف در ادامه مخلوط گوشت چرخ کرده را به صورت پخش روی پنیر پیتزا می ریزیم. در ادامه باقیمانده پنیر پیتزا را به صورت پخش روی مخلوط گوشت می ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله قارچ و فلفل دلمه ای رنگی را که که کنار گذاشته بودیم برای تزیین روی پیتزا استفاده می کنیم، سپس پیتزا را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا پینر ذوب شود، سپس چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پیتزا رنگ بگیرد.

نکات پخت پیتزا قارچ و گوشت

پنیر پیتزا خانگی

برای تهیه این پیتزای خوشمزه می توانید پنیر پیتزا را در منزل درست کنید. البته درست کردن پنیر پیتزا در منزل کمی زمانبر و مشکل است ولی در عوض پنیر پیتزای خانگی کاملا سالم و اورگانیک است. برای مشاهده آموزش پنیر پیتزای خانگی مطلب زیر را دنبال نمایید.

سس مخصوص کف پیتزا

دلیل اینکه پیتزاهای رستورانی طعم بهتری نسبت به پیتزاها خانگی دارند استفاده از مواد دست ساز می باشد. مثلا در رستوران ها برای سس کف پیتزا از سس کچاپ استفاده نمی کنند. اگر مایلید این سس مخصوص را در منزل درست کنید به مطلب زیر مراجعه نمایید.

خمیر پیتزا خانگی

یکی از مهم ترین دلایل خوشمزه تر شدن پیتزا خمیر آن می باشد. اگر یک بار خمیر پیتزای خانگی را امتحان کنید محال است که دیگر از خمیرهای اماده استفاده کنید. برای مشاهده اموزش خمیر پیتزای خونگی در ادامه با مطلب زیر همراه باشید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.